Cautare

61492 de rezultate pentru "primarul din piatra neamt" (4.19 secunde)
Eu cred ca exista cel putin pentru 7,4 milioane de romani, pentru toti cei care din 2012 in continuare cred in noi.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
La sfarsitul saptamanii trecute, la Piatra Neamt a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor Locali, intalnire la care a participat si consilierul judetean PNL Victor Manea.
Un numar de 80 de statii de transport public vor fi modernizate la Piatra Neamt, cu o investitie de peste 4,8 milioane de euro.
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Dar cum selectia oamenilor care patrund in administratia publica se face doar din punct de vedere politic, se pare ca aceasta a devenit un fel de gradina de profesii, iar cei alesi sa aduca localitatile la standarde europene trebuie sa puna in aplicare experienta dobandita ca bucatar, electrician, ofiter maritim, inginer sau, de ce nu, somer, experienta ce nu se dovedeste intotdeauna adecvata noii indeletniciri de primar.
Acesta a spus ca primarul s-a folosit de functie pentru a-i retroceda bunicului sau mort, Ion Mitru, un teren de cateva sute de metri patrati situat pe marginea drumului national Craiova-Caracal, drum ce va fi modernizat cu fonduri guvernamentale.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Cariera ilegala din care se exploata nisip a bagat zazania intre primarul Marin Cioc si unii consilieri locali. ... Primarul localitatii Castranova, Marin Cioc, a intrat in conflict cu unii dintre consilierii locali.
Candidatul PSD la prezidentiale Mircea Geoana a declarat astazi, la Piatra Soimului, ca are contacte cu "mai-marii acestei lumi", ceea ce l-ar ajuta pentru discutiile, in calitate de sef al statului, cu liderii mondiali in ceea ce priveste atragerea de investitii.
Anul trecut, cand Maia Morgenstern a fost numita director interimar al Teatrului Evreiesc de Stat din Capitala, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a promis ca Primaria Municipiului Bucuresti va incepe demersurile pentru schimbarea denumirii Teatrului Evreiesc. Iata ce declara atunci primarul general:
Facut din granit albastru, Ghidul de piatra din Georgia este menit sa reziste testului timpului si sa comunice cunostinte filosofice, politice, astronomice etc. Este compus din patru blocuri de piatra mari, care contin 10 reguli de viata in 8 limbi: ... Piatra din centru are doua caracteristici speciale:
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. La sfarsitul lunii iulie, procurorii din cadrul Parchetului Gorj au inceput urmarirea penala impotriva Elenei Mosor, primarul comunei Alimpesti.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a. ... si pana in prezent, nu am primit nici un raspuns din partea lor.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a. ... si pana in prezent, nu am primit nici un raspuns din partea lor.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
La reamplasarea statuilor a fost prezent si primarul general Sorin Oprescu. ... De noua imagine a centrului Capitalei se vor ocupa trei tinere arhitecte din Italia, Elvetia si Romania care au si castigat concursul de solutii organizat de municipalitate pentru amenajarea pietei.
CANALUL BUCURESTI-DUNARE poate fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean Realizarea CANALULUI BUCURESTI-DUNARE cu extensie spre Giurgiu-Ruse ar putea fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean cu implicarea institutiilor publice din Romania si din Bulgaria, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, la Consiliul Oraselor si Regiunilor Dunarene de la Viena.
google-analytics.com