Cautare

1640 de rezultate pentru "nicola marian" (7.24 secunde)
Desi in audiovizual mai sunt patru posturi de stiri, interesul manifestat de public este destul de mare, datorita vedetelor Luca Niculescu, Cosmin Preliplceanu, Adriana Muraru, Emma Zeicescu, Cosmin Stan sau Sanda Nicola.
Marcel Pavel, Nicola, Zoli de la Sistem si Luminita Anghel, Nico si Vlad Mirita, Cezar Ouatu, Paula Seling si OVI.
Bar, C. Apostol, N. Grigore - C. Lungu, Beza, Cl. Bunea, Nicola - Cigan, Lukanovici, I. Popa. Antrenor: Alexandru Pelici.
Nicola Rizzoli (Italia) Ultimele dueluri: Borussia si Bayern s-au duelat de patru ori in aceasta stagiune: Bayern s-a impus in Cupa Germaniei si in Supercupa Germaniei, in timp ce disputele din Bundesliga s-au incheiat ambele cu scorul de 1-1.
Indi, Blind - Nigel De Jong, De Guzman (Wijnaldum 63), Sneijder - Robben, Van Persie (Lens 79). • Selectioner: Louis van Gaal • Arbitru: Nicola RIZZOLLI • Asistenti: Renato FAVERANI si Andrea STEFANI
Testele sunt fundamentale pentru a preintampina problemele de inima si fiecare fotbalist face an de an o serie de verificari. Inclusiv EKG-uri si teste de stres”, a spus Alfonso De Nicola, medicul lui Napoli, pentru Mediaset Premium.
Nu-i vorba, a avut iubiti cu potential (vezi Costelus Casuneanu , Codin Maticiuc, Ciprian Marica ori libanezul Nicola), dar lucrurile n-au mers chiar cum ar fi trebuit si s-a ajuns inevitabil la despartire.
Maria Nicola, distributia: Darius Daradici Ioana Ernea Valentin Paraschivu Monica Sandulescu Alexandru Zob. "Sunteti singuri si tristi? Care dintre voi stie cum e adevarata singuratate?
Marcel Pavel, Nicola, Luminita Anghel si Sistem, Nico si Vlad Mirita, Ovi si Paula Seling, Cezar Ouatu. "Sunt extrem de mandra si onorata ca am putut sa reunesc in acelasi platou mari voci ale Eurovisionului care au reprezentat Romania de-a lungul anilor la finala internationala.
Finala concursului a avut loc pe 24 februarie la Beraria H, juriul fiind format din Nicola Convertino (proprietarul brandului Sanremo Music Awards), Umberto Maggi (director artistic al Festivalului Sanremo Music Awards), Andrea Bonomo (solist Super-Up Band), Laura Stone (presedintele Asociatiei Amici della Musica”), Adrian Ordean (membru de baza PACT by Leo Iorga si Adi Ordean), Vlady Cnejevici (compozitor) si Bogdan Pavlica (realizator Radio Romania Actualitati).
Mihaela Tatu, Dana Deac, Sanda Nicola sunt doar cateva femei exceptionale care s-au luptat cu boli crunte si au iesit invingatoare.
Pana sa ajunga la performanta din zilele noastre, multi au fost cei care au scris cate o pagina in evolutia sa, de la cel considerat inventatorul sau Nicola Tesla, apoi, primul om care a transmis un mesaj vocal prin intermediul undelor radio Reginald Fessenden, iar din 1900, multi altii, ajungand in prezent o adevarata industrie de informatie.
Cristica - Lakabfi, Lupoaica, Nicola, Georgescu - Vlad, Ciocoteala, Stancu - Jerdea, Neagu, Voicu; Rezerve: Dohotaru - Chiriceanu, Dobrica, Sultana, Ana Laurentiu, Cioabla, Sirbu Farul:
Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Directia 5, Nicola, Mircea Rusu Band, K1 si Felicia Filip), internetul este invadat de mesaje de sustinere pentru Paula si Ovi.
Radu Bud a avut totodata cuvinte de lauda si aprecieri la superlativ pentru fostul prefect Valer Marian, subliniind profesionalismul si echidistanta de care a dat dovada in perioada in care a indeplinit aceasta functie.
Ieri, la zece zile de la prima lor intilnire, noul prefect Radu Bud a avut o discutie de aproape trei ore, la sediul Prefecturii, cu fostul prefect Valer Marian, ocazie cu care acesta i-a prezentat un inventar al principalelor probleme semnalate si ramase in curs de solutionare la nivel judetean, si in care trebuie sa se implice si Consiliul Judetean, Primaria municipiului Satu Mare si alte institutii publice, se arata intr-un comunicat trimis ieri redactiei de purtatorul de cuvint al prefectului, Sorin Martin -Veres.
Printre zvonurile mentionate in ultima vreme s-a stecurat, foarte timid insa, numele lui Marian Vanghelie - celebrul primar "care este” al sectorului 5 - ale carui sanse sunt insa foarte reduse atunci cand este voba de toate sectoarele capitalei, mai exact de preferintele asa-numitului "electorat cult”.
Reactia celor de la “Initiativa 2003“ vine dupa o declaratie, pe nepusa masa, a lui Boc, care a spus ca Marian Vanghelie este “un iepuras“ aruncat de PSD in batalia pentru fotoliul de primar general al Capitalei.
Membrii Delegatiei Permanente a PSD au luat in discutie mai multe probleme organizatorice privind Congresul din aprilie, dar si nemultumirile exprimate in teritoriu privind nominalizarea lui Marian Vanghelie drept candidat pentru postul de primar general al Capitalei.
Trimisi cu politete la plimbare, ne-am adresat purtatorului de cuvant al IPJ, comisarul sef Marian Saragea, care ne-a declarat aproximativ acelasi lucru:
google-analytics.com