Cautare

87 de rezultate pentru "declarati fiscaleinregistrate" (7.96 secunde)
Acest tip de sistem presupune ca, in urma alegerilor parlamentare, sunt declarati invingatori cei care reusesc sa obtina cele mai multe voturi in colegiile in care candideaza.
Tineri si mai putin tineri, purtand fularul formatiunii din care fac parte - rosu pentru PSD, galben pentru PNL si albastru pentru PC - au aplaudat si s-au bucurat ala¬turi de liderii celor trei for¬matiuni politice, de candidatii la fotoliile de senatori si deputati, dar si alaturi de aliatii declarati ai USL - UNPR si Partida Romilor.
Legea maidanezilor a fost adoptata de Senat Potrivit unei inițiative legislative adoptrate, marți, de Senat, vor putea fi eutanasiati doar cainii bolnavi incurabil, declarati ca atare in urma unui examen medical competent, efectuat de medicul veterinar, la care pot asista reprezentanti ai organizatiilor pentru protectia animalelor.
De fapt, nu este vorba decat despre un amalgam de fani declarati ai lui Traian Basescu si asa-zisi dizidenti ai basismului, din interiorul PDL.
Culmea cinismului, semnaturile sunt stranse de o falsa societate civila, de rezervistii lui Dogaru, dusmani declarati ai statului de drept.
Si o pierdem pentru ca, desi sunt atatia oameni, tineri sau mai putin tineri, cu studii de cea mai buna calitate, aici sau in strainatate, declarati la stanga, ei nu au cu cine comunica in PSD!
Iar cei care nu vor fi de acord, evident, vor fi declarati dusmani ai patriei. Zambiti, totusi, pentru fotografia momentului.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a primit, ieri, de la Ministerul Educatiei si Cercetarii 16 miliarde de lei, pentru a plati retroactiv liceenilor si elevilor din scolile de arte si meserii, declarati eligibili, banii acordati prin acest program.
Gradul de deschidere a pietei romanesti a gazelor naturale este de circa 50%, un numar de 130 agenti economici fiind declarati eligibili.
Directorul general al Coface Romania, Cristian Ionescu, a estimat ca numarul falimentelor va creste in urmatorii ani, in conditiile in care debitorii care reuseau pana acum sa "scape" datorita lipsei unei legislatii clare vor avea tot mai putine alternative de a nu isi achita obligatiile de plata catre parteneri si de a nu fi declarati insolventi.
Cei care nu respecta cu precizie planul cadastral pentru care s-a facut autorizarea de constructie risca sa fie declarati constructori ilegali si sa fie sanctionati cu amenda cuprinsa intre 30 de milioane si 1 miliard de lei vechi.
249 sunteti obligati ca in termen de 45 de zile de la intrarea in vigoare a legii sa va declarati apartenenta politica.
"800 de mii de euro pentru o campanie - romani, descoperiti Romania, nu are sens" Prezenta la manifestare, spre deosebire de autoritatile si hotelierii declarati absenti, Corina Martin, presedintele ANAT (Regiunea S-E), a tinut sa precizeze ca desi revista "Descopera Romania" propune, in ultimul sau numar, atragerea turistilor romani, "turismul romanesc se va salva cu turisti straini".
De asemenea, s-au introdus amenzi de pana la 1.800 de lei si pentru taierea arborilor declarati monumente ale naturii si recoltarea de specii de plante declarate monumente ale naturii ori deteriorarea malurilor naturale.
"Daca anul trecut de 1 Mai am avut pe Litoral 10.000 de turisti declarati, anul acesta, din biletele vandute au fost in jur de 14.000", ne-a precizat Daniel Vasilescu.
Neprimirea declaratiilor prin posta nu e o scuza Daca nici pana in prezent postasul nu v-a adus plicul de la Fisc care contine formularele de declaratie de venit, tot trebuie sa declarati veniturile pe 2006.
În plus, o parte din fermierii declarati initial neeligibili, pentru ca nu aveau parcele mai mici de 0,3 ha, si-au unit pamânturile pentru a deveni eligibili.
Firma are doar 4 angajati declarati si a avut un profit in 2006 de peste 100.000 lei la o cifra de afaceri de 425.107 lei.
SC Hagi Sport SRL, firma care administreaza hotelul, este detinuta de Gica Hagi si sotia sa, Marilena, are 104 angajati declarati si o cifra de afaceri consistenta, de 7.320.468 lei, in anul fiscal 2006.
Lista agentilor economici inactivi se publica în Monitorul Oficial, iar cea a celor propusi pentru a fi declarati inactivi, pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor (pe portalul ANAF), dupa CUI-ul societatii", a precizat directorul Directiei de Control din cadrul DGFP Dolj, Alexandru Barcan.
google-analytics.com