Cautare

131 de rezultate pentru "car" (4.45 secunde)
"Di-nescu mu-ta Por-tul Ce-tate la Car-tu-resti. Pe dracu... De unde sa mai aduca asta vapoare pe Magheru... Nu asa?!" zice, si-mi zambeste multumita la gandul ca nici Dinescu, cat e el de Dinescu, n-o mai poate pacali.
Deputatul PDL a mai afirmat ca CAR-urile nu intra sub incidenta OUG 50, fiind institutii financiare nebancare, dar a mentionat ca exista "mici prevederi, ca pentru orice institutie financiara nebancara".
Companiile petroliere sustin ca pretul la pompa al car burantilor este influentat de o multitudine de factori, printre care variatiile cotatiilor internationale la produse finite (motorina si benzina) sau conditiile economice, atat locale, cat si pe plan international, anunta EVZ.
conceptul Vertrek, inlocuitorul lui Kuga, Escape, Focus Electric, C-Max HEV, C-MAX Energie, Transit Connect Electric, Ranger Wildtrak pick-up, Mondeo ECOnetic, Metal Ka si Fiesta RS World Rally Car.
"Reducerea pe care mi-o dau aici daca platesc impozitul e cam cat dobanda de la CAR, asa ca nu pierd nimic", a explicat pensionara Lenuta Enea.
"Reducerea pe care mi-o dau aici daca platesc impozitul e cam cat dobanda de la CAR, asa ca nu pierd nimic", a explicat pensionara Lenuta Enea.
"Reducerea pe care mi-o dau aici daca platesc impozitul e cam cat dobanda de la CAR, asa ca nu pierd nimic", a explicat pensionara Lenuta Enea.
Bazat pe platforma globala B-car de la Ford - comuna cu noul Fiesta -, B-Max prezinta viziunea companiei asupra unui vehicul "multi-activity"
In competitia de Car Audio, un van Volswagen Transporter 4 reuseste sa ridice parul in cap, la propriu, gratie unei puternice instalatii de sunet.
Viata nu e facuta din breaking news, cum nici din curcubee nu e, nu tot ce e life e live, sunt atat de multe lucruri adevarate care nu intra in direct, sunt atat de multi oameni care stau in spatele camerelor de luat vederi, sunt suflete mari care n-au loc pe micile ecrane, sunt atatea inimi care nu trec sticla, imi spui toate astea news alert, ca si cum toata lumea ar trebui transmisa asa, sunt atatea suflete care n-au fost vazute de nici un car de reportaj, nu mai transmite contracronometru, transmite-mi, te rog, macar sfarsitul lumii incet, cadru cu cadru, vreau sa-i vad toate frame-urile, secventa cu secventa, transmite-mi sfarsitul lumii la ralanti, nu bate din picior, viata nu e breaking news.
EcoSport a fost dezvoltat in Brazilia, iar prima generatie a fost lansata in 2003, in timp ce in 2012 a fost lansata a doua generatie, adusa in premiera europeana la Salonul Auto de la Paris si prezentata ca un world car, o masina pe care Ford vrea sa o vanda in toata lumea.
Repriza secunda min 86 David Villa suteaza dintr-o pozitie similara cu Pedro, car Julio Cesar respinge mingea care se ducea spre vinclu min 80 Ocazie importanta Spania.
Prima data m-am gandit sa distrug tablourile ducandu-le la veceu si folosindu-le ca hartie igienica, dar mi-am dat seama ca e riscant sa ies cu ele din casa si sa le car cinci sute de metri pana in fundul curtii, in vazul vecinilor curiosi.
Vor putea fi admirate vehicule cu roti (car, caruta, faeton, sareta, dric, caruta de pompieri), cu talpi (sanii de oras, de padure, de armata) sau mijloace de transport care se deplaseaza prin plutire alaturi de o mare varietate de mijloace de transport confectionate din textile (traiste, desagi, saci, glugi) din lut (oale, oale cu manusa, ulcioare, plosti) si din lemn (sei, corfe, patine, varzobi, bote, butoiase si butoaie).
Multumiri speciale firmei Dynamic Pap Motors, rent a car (servicii de inchirieri masini)", a scris Iuliana Tudor pe Facebook. Tema lunii Februarie este dragostea!
Prin urmare, in fiecare seara, pe durata adolescentei mele, fara exceptie si indiferent de conditiile meteo, a trebuit sa merg cam un kilometru pana la un centru de distributie, sa astept sosirea camionului cu ziare, sa le iau, sa le platesc si apoi sa le car la magazin.
In curtea interioara negustorii va asteapta intr-o lume cu obiecte vechi (cufere, mobilier taranesc, ceramica veche taraneasca, unelte gospodaresti, roti de car, ii si fote, covoare si diverse tesaturi taranesti, tablouri, bijuterii, carti, carti postale, portelanuri, patefoane, etc) Copiii mari si mici sunt asteptati la atelierele de creativitate, sambata si duminica:
Intregul concert a fost un periplu printre cele mai cunoscute piese Roxette, nelipsind hituri precum Sleeping In My Car, Spending My Time, Crash!
Caragiale Bucuresti, Institutul Francez si Ambasada Frantei in Romania, Forumul Cultural Austriac, Centrul Cultural al Republicii Ungare Balassi Balint, Goethe Institut, Delegatia Wallonie-Bruxelles, British Council, Centrul Ceh si Institutul Polonez din Bucuresti. Partener Prinicpal: Old Mout Parteneri: Groupama, KFC, Pizza Hut, HBO, AVIS Rent a Car, Les Ateliers Nomad
Groupama, Cartoon Network, HBO, Veneris, AVIS Rent a Car, Shorts TV, Les Ateliers Nomad, Carturesti, FASON by Cristina Grama Parteneri media:
google-analytics.com