Cautare

344 de rezultate pentru "bere bavareza" (2.77 secunde)
Consumul de bere din Romania a scazut cu aproximativ 11 la suta in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara din 2009, intregul sector al berii inregistrand acum un volum de opt milioane de hectolitri, informeaza Asociatia "Berarii Romaniei".
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. ... Au urmat numai promisiuni si amenintari", ne-a spus Iulian Bere, unul dintre participantii la acest targ Hand-Made.
Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
filmari m-am simtit ca o printesa in Tara Minunilor!” https://www.youtube.com/watch?v=XyFAn1j1msw Ne-am intalnit printr-o minune / Indragostiti din alta lume canta Bere Gratis - una dintre cele mai iubite trupe din Romania - si Paula Seling - una dintre cele mai mari voci din Romania.
Persoanele care prefera vinul in locul berii au diete mult mai sanatoase decat persoanele care consuma frecvent bere, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii danezi, prezentat de Reuters.
Femeile care stiu ca au o predispozitie genetica la psoriazis ar trebui sa lase deoparte halba de bere, pentru ca un studiu recent a aratat ca un consum regulat de bere creste riscul aparitiei acestei boli cu 70%.
In cadrul Italian Wine and Food Day 2016 organizat la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, a participat cu un stand cu produse si Karma bere artizanala italiana.
A iesit un fel de promenada, unde sint de toate nu numai mici si bere, nu mai e inghesuiala din anii trecuti, fara discutie e mai interesant. ... Care festival ar fi bine sa nu mai fie legat de bere.
O fi exagerat sa te intrebi cum s-ar asorta acolo, intre nemtzi , sa vezi niste "conationali" tuciurii de Tzandarei ori Strehaia, agresandu-le macar si cromatic o atmosfera atat de "specific"bavareza? ... Si omul, la bere se mai imbata...
Pe o piata de profil concurentiala, productia de bere Golden de la Craiova ramâne o necunoscuta publicului larg, la solicitarea producatorului actual. Fabrica de bere are o istorie lunga în Banie. ... În prezent, la Craiova se produc si îmbutelieaza, pe lânga Golden, mai multe marci de bere.
Patronatul Societatilor Independente Producatoare de Bere din Romania (PSIPBR) vrea sa obtina compensarea pierderilor datorate accizei platite suplimentar de societatile cu capacitate pana la 200 de mii de hectolitri pe an.
Conducerea Bergenbier a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca va inceta activitatea la fabrica de bere din Blaj ca urmare a scaderii cererii pe piata de profil. Prima fabrica de bere construita in Romania dupa Revolutie, va fi inchisa definitiv.
Iulian si Carmen Bere au descoperit gustul targurilor de cristale si bijuterii de cristale relativ recent si acum ii puteti intalni constant la Muzeul National de Geologie, in fiecare luna.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen si Iulian Bere au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Dana Savuica a creat un moment special cu sprijinul partenerilor evenimentului, oferindu-i cadou cea mai buna sampanie Moet & Chandon, produse de hairstyling American Crew, o bratara de piele cu semnul sau zodiacal de la Christina Diamonds, pantofi Hispanitas, cafea Bristot si bere Peroni.
Barbatul a scris pe Facebook cum a scapat de moarte, dupa ce s-a hotarat sa mai stea la o bere intr-un alt bar. ... "Am scapat pentru ca Mihai Vasilescu a vrut sa mai bem o bere in Fabrica, acele 10 minute ne-au salvat.
Clatite cu bere, dupa reteta bunicii! ... Aluatul de clatite cu bere este foarte pufos si garanteaza reusita pentru aceasta reteta.
Romanii beau mai multa bere, arata o statistica, iar consumul de bauturi alcoolice a crescut cu 5% fata de anul trecut.
Nu e sigur ca grecii au devenit mai nemti cu timpul (principalul lor producator de bere este aceeasi firma bavareza de la inceputuri), dar Othon sigur a devenit mai grec, complotand mereu contra otomanilor si cautand sa aduca cat mai multe teritorii locuite de greci in Regatul sau.
google-analytics.com