Cautare

3663 de rezultate pentru "ziua inimii" (2.62 secunde)
Magda Marincovici / mariustuca.ro) Exercitiile fizice ar putea sa-i ajute pe bolnavii cu Parkinson prin imbunatatirea activitatii inimii, sistemului muscular si osos, potrivit unui studiu publicat in revista medicala JAMA Neurology.
Are efect impotriva stresului fiind bogat in vitaminele din grupa B, mai ales in vitamina B1, care are actioneaza asupra functionarii sistemului nervos, a muschilor, a inimii si asupra productiei de globule rosii. ... Mai mult, porumbul fiert contine si potasiu, necesar pentru buna functionare a muschilor si a inimii.
Contine vitamina E care ajuta la buna functionare a inimii. ... Porumbul fiert este bogat in acid folic, bun penru mentinerea sanatatii vaselor de sange si a inimii.
Potrivit specialistilor de la Asociatia Americana a Inimii, citati de goodmorningcenter.com, de la varsta de 20 de ani ar trebui sa iti iei tensiunea la fiecare doi ani, daca este mai mica de 120/80.
Pe langa oboseala, alte simptome la care ar trebui sa fiti atenti sunt tenul palid, unghii fragile, batai rapide ale inimii, dureri de cap, ameteala. ... Endocardita - Aceasta este o infectie sau o inflamatie a inimii, spune Sukol.
Este eficient impotriva streptococilor Streptococii care cauzeaza scarlatina, difteria, inflamarea invelisului inimii (febra reumatica) sunt distrusi de usturoi.
Normalizeaza activitatea inimii, fiind recomandat si celor care sufera de tahicardie, aritmie, ateroscleroza sau cardiopatie ischemica. ... Ceaiul de ciubotica-cucului Bogat in vitamina C, acest ceai are proprietatea de a regla circulatia la nivelul inimii.
De aceea, este foarte important sa putem evalua cat mai corect impactul pe care stilul nostru de viata, care include evident si preferintele noastre alimentare, il are asupra sanatatii inimii.
Moartea clinica survine in momentul in care bataile inimii si respiratia se opresc. ... Potrivit medicilor, descrierile sunt cauzate de eliberarea in corp a unor substante imediat dupa oprirea batailor inimii.
Garden a dat ca exemplu cazul unei asistente medicale in varsta de 27 de ani, care se plangea de ameteli, tremur al vocii, dispnee, dureri de cap si batai neregulate ale inimii.
Astazi vorbim despre sindromul inimii frante. Cardiologul Calin Iulian ne spune de la ce apare, cum se manifesta si daca se vindeca sau nu.
Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
TARIF PROMO 595 EURO / PERSOANA Ziua I: ... Ziua II: ... Ziua III: ... Ziua IV: ... Ziua V: ... Ziua VI: ... Ziua VII: Participare la Sf.
Cum si cand sarbatoresti Ziua Republicii? ... Ziua Republicii. ... De Ziua Monarhiei am intalnit mii de oameni fericiti ca au putut petrece cateva ore la Palatul Elisabeta. Nu conteaza ca nimeni nu se bucura in strada de Ziua Republicii, daca atatia romani sunt dispusi sa faca sacrificii pentru sistemul republican.
Romanii sarbatoresc astazi Ziua Nationala La multi ani, romani! ... 1 Decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Este ziua in care sarbatorim impreuna valorile nationale.
Motorul de cautare online Google si-a modificat, duminica, logoul pentru a sarbatori ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI 2014, 1 IUNIE. ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI reprezinta in multe tari o sarbatoare, iar cei mici celebreaza astfel copilaria prin diferite activitati.
"23 Aprilie - Ziua Mondiala a Cartii". ... Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii.
Ziua Lupului Pricupul are un rol important in coacerea cerealelor, aparandu-le de primejdiile meteorologice. Daca oamenii nu ii respecta ziua, Sf. ... Motii din Apuseni cred ca pe cei care nu respecta ziua Pricupului ii iau pe sus doua vanturi puternice, numite Harcodan si Dornados.
Am ales ca titlu al acestei declaratii spusele lui Nicolae Iorga deoarece maine celebram Ziua eroilor, o sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul veacurilor pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
AGERPRES / Ziua Limbii Romane, in Capitala: Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
google-analytics.com