Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (2.98 secunde)
cat de POPULARA va fi Alba ca Zapada.
Intrebat ce parere are de numele "Alba ca Zapada", vehiculat de Sebastian Lazaroiu, Becali a raspuns: ... Daca ii spune Alba ca Zapada, alba ca zapada va ramane".
Geoana e Alba ca zapada (Autor: ... Practic, noul partid are toate sansele sa fie celebra Alba ca Zapada, atat de anuntata de politologii de serviciu ai puterii.
De obicei, la prima zapada masiva se da mai mult antiderapant, pentru a se putea curata carosabilul ", sustine directorul Urban Serv, Mihail Gheorghiu. ... Pentru a evita blocarea trotuarelor cu zapada, societatea de salubrizare are in vedere utilizarea a doua utilaje speciale.
"Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada? ... Care e definitia conceptului Alba ca Zapada? "Alba ca Zapada va fi conceptul-cheie al anului 2012.
Soferii nu scapa de obligatia de a circula cu anvelope de iarna pe portiunile de drum acoperite cu zapada, gheata sau polei. ... Astfel, va fi considerata contraventie circulatia fara anvelope de iarna sau fara lanturi pe portiunle acoperite de zapada, gheata sau polei.
In asa hal le-a sucit mintile jumatatea asta de miliard, incat au si uitat sa mentioneze ca dau legea cauciucului de iarna pentru ca publicul este inconstient, umbla prin zapada cu d‘alealalte si pe urma plange ca da coltul cu blocul motor intre dinti.
TVRM dispare - apare TVH 2.0, cu Lazaroiu in frunte Postul va avea si o emisiune "Alba ca Zapada" Aparitia acestui post va fi sincrona cu disparitia TVRM(Romania de Maine) - postul de cultura si educatie de pe langa Universitatea Spiru Haret a rectorului Bondrea.
Se skiaza pe zapada artificiala.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
George Porancea, alpinist cu experienta, meteorolog si membru salvamont Bran, a fost scos din perete, intre Camp 2 - 5700 m si Camp 3 - 6.500 m cu elicopterul, alaturi de Zsolt Torok, pe 21 aprilie, cu multiple afectiuni si lovituri.  In ciuda eforturilor imense depuse de ambii si a inaintarii foarte grele intr-un perete mixt de gheata, stanca si zapada, dupa ce au depus echipament la peste 6200 de metri si au dormit mai multe nopti in bivuac la 6000 de metri, alpinistii au fost nevoiti sa abandoneze escalada din cauza unui eveniment neprevazut si extrem de periculos.
E ianuarie si chiar daca nu e zapada frigul pisca obrazul si simt nevoia sa-mi strang mai bine fularul si gluga de la geaca de fas .
Vantul va sufla tare, in special pe creste, viscolind si spulberand zapada. ... In cea mai mare parte a zonei montane va ninge abundent, iar vantul va sufla tare, in special pe creste, viscolind si spulberand zapada.
Pe arii restranse, ninsorile vor fi abundente, iar vantul va sufla cu putere, in special pe creste, unde va spulbera zapada.
Vantul va fi alert in majoritatea regiunilor, iar la munte va viscoli zapada. ... Vantul va avea intensificari sustinute, mai ales in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni, vitezele la rafala vor depasi 70-80 km/h, viscolind zapada.
COD PORTOCALIU In prima parte a intervalului ninsorile vor fi abundente in cea mai mare parte a Olteniei (judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Valcea), unde stratul de zapada va depasi local 30...40 cm, iar vantul va sufla cu peste 70 km/h, viscolind si troienind zapada.
Vitezele vor depasi la rafala 60...70 km/h in sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, precum si in zona Muntilor Banatului, a Carpatilor Meridionali si de Curbura, zone in care si stratul de zapada va fi consistent.
Acest viscol vine ca la carte, adica mai intai zapada si apoi viscol. Vor fi temperaturi de minus 10-minus 15 grade, dar stratul de zapada este protector si lucrurile vor sta bine in vara cu recolta, iar dupa aceea incepe temperatura sa creasca spre temperaturi normale.
Prin zapada se inoata la propriu. ... Zapada ongreuneaza drumul. ... Pe ulitele astea, unde nu s-a putut deszapezi, zapada ar fi impiedicat intrarea cu mașinile.
"Incepand de duminica, temperaturile in timpul noptii sunt negative si prin urmare cantitatile de precipitatii pot fi sub forma de zapada si in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti.
google-analytics.com