Cautare

61985 de rezultate pentru "universitarii din nou la putere" (7.65 secunde)
Fostului presedinte Ion Iliescu i-au fost comunicate, fara pic de mila fata de starea sanatatii precare (ca doar omul a trecut din durere de inima in durere de inima din cauza partidului iubit care, prin oameni ca Geoana si Mitrea, basca Nastase, i-a scapat printre degete), care ii sunt invinuirile in dosarul mineriadei din iunie 1990.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Pentru mine, la fel ca si pentru majoritatea colegilor mei, lucrurile sunt extraordinar de grave. ... Pentru moment, scorul in marile confruntari este 2-1, daca adaugam si alegerile pentru primar din Baia Mare. ... Sunt cateva lectii pe care le inteleg eu din aceasta lupta:
Cand Traian Basescu a dat liber serviciilor secrete la organizarea statului paralel, adica a unei conduceri ilegitime, din umbra, a tarii, nu si-a inchipuit ca atunci cand monstrul va creste se va repezi sa-l devoreze chiar si pe el.
Liderul PSD, Mircea Geoana, se afla in plina campanie electorala, desi pana la alegeri, fie ele si anticipate, mai este cale lunga.
Presedintele Egiptului, Hosni Mubarak, nu renunta la putere. Liderul egiptean a declarat ca, in septembrie, va asigura transferul de putere catre acela care va fi ales de egipteni. Mubarak a mai spus ca prioritatile sale in acest moment sunt recastigarea increderii egiptenilor si imbunatatirea imaginii la nivel international.
De ce America, Germania, Franta, Comisia Europeana, ba chiar Marea Britanie par sa se fi informat DOAR din surse pro-Basescu, ca si cand ar fi tinut, din capul locului, ca lucrurile sa se produca intr-un anume fel?
Jocuri de putere Prieteni, a trecut si Conventia Nationala a PDL. ... totul se rezuma la o lupta pentru putere, in care nu-si au loc nici valorile, nici programele si nici scrupulele. Nici inu a fost altceva la PDL.
V-ati pierdut mintile?, ca o reactie la denuntul depuse de acesta impotriva premierului Viorica Dancila. ... Asa s-a ajuns la varianta presedintelui PNL.
Tragedia din Timis ne-a dezvaluit ca sub puterea scapararii unui fulger unul dintre mijloacele de manipulare a opiniei publice de catre actuala Putere, infinit mai bine pregatita decit fosta Putere pentru a abate atentia de la propriile erori.
Tragedia din Timis ne-a dezvaluit ca sub puterea scapararii unui fulger unul dintre mijloacele de manipulare a opiniei publice de catre actuala Putere, infinit mai bine pregatita decit fosta Putere pentru a abate atentia de la propriile erori.
Farcas) Desi, la prima vedere, toata lumea se declara doritoare sa vada rezolvata enigma OZN, in realitate, exista nenumarate motive pentru care aproape nimeni nu doreste limpezirea lucrurilor.
Urmeaza propulsarea USL la guvernare?". Traian Basescu a lansat, marti seara, cateva mesaje de maxima importanta, care anunta o foarte probabila rearanjare din temelii a scenei politice, in urmatoarele luni, dar si scandaluri de proportii.
Basescu stie ca USL n-o sa-l suspende din functie Cristian Tudor Popescu continua analiza conflictului dintre Ponta si Basescu pe tema mandatului de la Consiliul European. Intr-o interventie la RTV, CT Popescu a afirmat ca aceasta disputa nu este altceva decat o lupta de putere.
Care au rolul fie sa compromita adversarii politici ai puterii sau persoane din societatea civila identificate drept ostile, fie, prin devoalarea in final a diversiunii construite anume in acest scop, pot compromite redactia sau jurnalistul care lanseaza pe piata o stire sau o dezvaluire falsa.
Renault Romania expune Fluence, cel mai recent model din gama Renault, care va fi lansat pe plan local in noiembrie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 10 si 11 octombrie, la evenimentul Renault Roadshow.
In context, presedintele a aratat ca, de-a lungul celor 16 ani care au trecut de la Revolutie, mai ales in ceea ce priveste relatia presedinte-premier, am avut jumatati de masura din punct de vedere constitutional.
Power Marine SRL, a adus toata documentatia solicitata, iar in zilele urmatoare ii va fi emis avizul de gospodarire a apelor, act necesar obtinerii autorizatiei de construire din partea autoritatii locale.
Daca ne vom uita la zambetul ei, vom intelege ca Berceanu, William Branza in locul lui Sandu. ... Pe cine intereseaza daca Vladescu va fi mutat la Agricultura? ... Inlocuirile au sens doar cu distributia de putere din PDL. ... In interiorul PDL creaza un debalans de putere.
Pentru ca fodurile guvernamentale sa ajunga la primarii, este nevoie un document semnat de sefii judetului: ... Din acest motiv, unii primari au inceput deja sa se mute politic la PNL renuntind la PSD-ul care i-a ajutat sa-si obtina mandatele.
google-analytics.com