Cautare

20051 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (4.84 secunde)
In revista UZP (publicatie editata de UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA), puteti citi un articol excelent, scris de un senior al presei romanesti - Serban Cionoff:
1) Sa te muti intr-un apartament mai mic; ... Pensionarea pare un lucru atat de indepartat, incat foarte multi dintre noi nici nu ne gandim la asta. Este greu de convins un tanar sa se gandeasca la pensie.
Un tanar de 19 ani a murit pe loc, dupa ce s-a infipt cu BMW-ul in TIR, pe un drum din Dambovita
Scandal cu focuri de arma aseara, langa Bucuresti. Un tanar de 19 ani a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat.
A fost protest in Capitala dupa ce un tanar de 19 ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
In noaptea de 29/30.06.2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri au fost sesizate ca in sector 1, Bucuresti a fost descoperit cadavrul unui barbat prezentand multiple leziuni de violenta la nivelul trunchiului.
Mai multi sateni din nordul judetului au fost inselati zilele trecute de un grup de vanzatori ambulanti care s-au recomandat a fi "voluntari care distribuie ajutoare". Politistii au reusit sa identifice doua astfel de grupuri, care au fost prezentate judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.
Un tanar de 17 ani a lovit pe trecerea de pietoni o bona care avea in carut un baietel. ... Femeia, in varsta de 60 de ani, a traversat strada pe trecerea de pietoni.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
Dumitru Micu) Acest prim roman remarcabil al lui Mircea Eliade e un jurnal interior al descoperirii dragostei. ... Trairile lui Allan Romanul cucereste, mai intai, printr-un farmec liric al ingenuitatii.
Cel mai tanar prefect al Doljului a depus sambata juramantul, in prezenta unui mare numar de pesedisti din parlament si guvern. Florin Stancu, cel mai tanar prefect pe care l-a avut vreodata Doljul (33 de ani), a fost instalat oficial in functie sambata de alt craiovean, secretarul de stat pesedist Mihai Fifor, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Jurnalul National dezvaluie ca presedintele Traian Basescu a avut un cuvant greu de spus la formarea Guvernului Boc 4.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca Victor Ponta devine cel mai tanar presedinte al PSD, cu misiunea dificila de a reforma partidul, tinand sa-l felicite si anuntand ca liberalii pot fi partenerii unui PSD modernizat, dar raman adversari ideologici, nefiind vorba de aliante.
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a vorbit, miercuri, despre decesul cantautorul Cristian Paturca, spunand ca artistul a fost un om talentat si ca nu a avut niciun fel de ranchiuna fata de acesta, adaugand ca este regretabil ca a "sucombat" atat de tanar.
Dan Mihalache este un politician tanar de marca. ... In prezent indeplineste functia de sef al cancelariei prezidentiale. ... La varsta de 23 de ani, Mihalache a devenit expert guvernamental. ... In perioada guvernarii CDR a condus departamentul de analiza politica al ApR.
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Basescu a incercat fara succes sa-l convinga pe guvernatorul BNR sa accepte functia de premier, oferindu-i garantia unei perioade in care sa-si pastreze si postul de la Banca Nationala, asa cum s-a intamplat in 1999-2000, cand acesta a condus guvernul CDR, noteaza "Gandul", citand surse din PD-L.
Patronul OTV, Dan Diaconescu, este convins ca aceasta schimbare de incadrare va fi urmata de arestarea sa si de interzicerea postului OTV. In fata DNA, Dan Diaconescu si-a reiterat intentia de a candida la functia de presedinte al Romaniei.
google-analytics.com