Cautare

57578 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare" (7.98 secunde)
Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. ... Viorel Dolha (Continuare) Cati ati muri pentru tricolor? Ea a facut-o! ... Exista in 1992 la Odessa o Societate Culturala Romaneasca Luceafarul care edita si un saptamanal cu acelasi nume condus de Vadim Bacinschi.
dfmone.wordpress.com / CALARASI-O istorie uitata De multe ori m-am intrebat ce ironie a destinului a facut sa ma nasc in Calarasi.
Ashura reprezinta comemorarea mortii lui Hussein, cel de al treilea imam siit, ucis in anul 680 si inmormantat in acest oras.
Seful statului considera "nedreapta" decizia pronuntata de instanta in dosarul Mihailesti si recomanda petentilor sa foloseasca si ultima cale de atac pentru a obtine castig de cauza.
Este un barometru al starii de spirit al populatiei, referitor la o tema controversata. ... Ar urma, conform proiectului prezidential, o noua fortare a Constitutiei. ... Consiliul Judetean Constanta a lansat o provocare, care ar putea pune capat planului lui Basescu.
STIE CA ORICUM PICA, DECI SE VA BATE PANA LA SINUCIDEREA FINALA, DUPA CE A UCIS PD-L Ponta: ... E o victorie a traseismul politic, noi mergem la Cotroceni cu propunerea noastra. ... Pentru sau contra, dar au votat.
Dupa cum a declarat Ion Stan, pentru Inpolitics, declaratia urmeaza sa fie citita in plenul Senatului saptamana viitoare, fiind depusa ieri in forma scrisa la secretariatul camerei respective.
Decesul barbatului nu a lasat institutiile nepasatoare, gravitatea celor intamplate determinand Inspectoratul Teritorial in Constructii Sud-Est (ITC) sa efectueze o serie de controale la SC Chimpex SA si SC Instal Plast SRL. ... lucrarile care au ucis un om se efectuau in ilegalitate.
insa nu doar vocea o recomanda pe artista, ci si talentul actoricesc. Pe langa concertele ce o tin extrem de ocupata, aceasta avand programat un super concert chiar la Bucuresti, luna aceasta - pe 23 iunie, Patricia Kaas isi dovedeste talentul si in domeniul cinematografiei.
Dupa moartea lui Corvin, nobilimea maghiara a limitat asa de mult drepturile taranilor, in special ale celor romani din Ardeal, incat la 1514 a rabufnit o revolta care s-a transformat in razboiul taranesc condus de Gheorghe Doja. ... Puterile vremii aveau nevoie de state-tampon pentru a evita confruntarea directa.
La cele doua serii de ateliere creative au participat peste 60 de persoane, atat bolnavi cat si apartinatori, care au creat obiecte pictate pentru rudele lor, ce nu s-au putut deplasa.
Clericul radical Anjem Chourady intr-un editorial pentru USA Today - De ce Franta a permis batjocorirea musulmanilor? - Desi musulmanii ar putea sa nu fie de acord cu ideea libertatii de expresie, chiar si non-musulmanii care o sustin spun ca aceasta presupune responsabilitati.
Mariustuca.ro / Atentie la produse de slabit si anabolizante, pentru ca majoritatea sunt contrafacute! ... Magda Marincovici) Traficul de medicamente false este la fel de periculos pentru sanatate ca traficul de droguri, semnaleaza, azi, specialistii cu ocazia Zilei Mondiale a Anti-Contrafacere.
28 februarie 1986 - Asasinarea lui Olof Palme Neavand o garda personala, Olof Palme a fost asasinat in seara zilei de 28 februarie 1986, acest eveniment avand loc in momentul in care el pleca alaturi de sotia sa de la un cinematograf din Stockholm.
Desi a promis in campania electorala ca se va gandi serios sa renunte la titlul de “cel mai tare vanator al tarii“, Adrian Nastase nu a reusit sa reziste tentatiei de a se afla in grupul invitatilor lui Ion Tiriac la o vanatoare de pomina.
Dupa accidentul lui Teo Peter s-a facut valva o perioada. Romanii s-au rasculat sentimental, neintelegand cum este posibil ca un cetatean roman sa fie ucis dintr-o prostie pe teritoriul statului nostru, de catre un cetatean american care sa nu pateasca, in definitiv, nimic.
Dupã ce a chemat hoardele de mineri in Bucureºti, pentru a planta flori cu ghioagele printre studenþi, Iliescu vrea acum ca tot ceea ce se intamplã in dosarul mineriadei sã rãmanã doar un vis urat.
S-a ajuns ca vaduva celui ucis de tigani sa fie obligata sa plateasca despagubiri care o pot lasa pe drumuri impreuna cu fetita care nu si-a cunoscut tatal.
o reformă ... arunce pentru propagandă ... proiectul în sine nu are nici o şansă ... de lege pentru membrii partidului. Practic, un proiect care ar fi putut deveni un exemplu pentru toate partidele politice şi o dovadă
Declarat nevinovat, ucigasul prin imprudenta, care, dupa cum spun testele de alco-olemie, era afumat binisor atunci cad s-a urcat la volan, a primit mustrari pentru obstructionarea oarbei cu balanta in mana.
google-analytics.com