Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (6.21 secunde)
Mesterul popular Veronica Hojbota din Suceava a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bundite de lana - la 250 RON si 300 RON, ii vechi - la 200 RON si 300 RON, o palarie neagra din fetru - la 50 RON, o palarie de angora - la 50 RON, ciorapi din lana, traistute traditionale diverse modele - la 50 RON si 80 RON, caciuli crosetate din lana, braie traditionale cu margele - la 20 RON, fete de perna lucrate manual - la 50 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
Am venut cu bratari facute de sotul meu, Craciun Marin, din alpca, cu costume traditionale tiganesti, la 300 Ron, bratari din piele, din alpaca.
Traditional Robox participa la targul traditional din acest week-end cu ceramica de Bledea din Baia Mare, dulceturi la 20 ron, serbeturi la 15 ron, din zona Bucovina, papusi la 80 ron, o gentuta din pasla la 80 ron, costumase traditionale pentru copii la 350 ron si cesti la 15 ron.
Si la aceste trag traditional cele doua sunt prezente. Produsele sunt de inalta calitate si rafinamenent. Iile traditionale si costumele populare sunt din toare zonele tarii.
Irina Ciuncanu participa la targul din curtea MTR cu obiecte superbe traditionale, din Gorj, costum de dama, costum de barbat, brauri la 150 ron de lana, vestute de lana la 200 ron de lana, camasi de barbat la 200 ron, camasi de copii la 200 ron, toca din lana diverse modele - la 50 Ron, vestute si diverse costumase de botez, pardesie de lana stilizate.
Florin Chise va fi prezent de Martisor cu palinca sa, Tramuta, la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman "Am participat la Saptamana Verde de la Berlin, un targ de produse traditionale aflat la a 78-a editie.
In Parcul "Lia Manoliu" din Capitala bucurestenii au putut manca niste gogosi traditionale moldovenesti extraordinare! "Mai bine au mers produsele de post:
Cozonac Domnesc este prezent cu diverse bunatati la targul de produse traditionale organizat cu prilejul Floriilor, din Parcul Cismigiu. "Am facut o pasca de 15 metri lungime.
Bucurestenii si nu numai au avut ocazia sa guste si sa cumpere de la targul de la MTR produse traditionale din zona Moldovei, Botosani, precum:
Laurentiu Sava, fiul lui Ioan si al Eugeniei Sava, participa la targul de produse traditionale din Piata Amzei. Firma se numeste I.
Acesta participa la targurile traditionale si pentru a afla parerea consumatorului despre produsele sale. "Targul traditional de la MTR are si un rol de a mentine consumul de produse traditionale", a mai spus Emil Florescu.
Persoanele cu convingeri crestine traditionale au respins dintru inceput astfel de teorii, in timp ce acelea cu o abordare tip New Age au fost mult mai receptive.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate.
camasi traditionale - 200 - 300 RON, fusta traditionala din in si fir de lame - 150 RON, fuste traditionale din lana si in, din Mehedinti, vechi de 50 de ani - 200 RON, fusta albastra din in - 300 RON si camasa veche din in, veche de 100 de ani - 400 RON.
Palinca de caise si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale organizat de Rusalii in Parcul Kiseleff. ... S-a dat bine palinca de caise si de pruna, ne-a spus Florin Chise, care si-a amenajat standul cu diverse obiecte traditionale.
La intrebarea ca de ce nu au fost implicate firme mai mari, cu legaturi traditionale cu Pentagonul, o parte din raspuns sta in suma alocata (in total 22 milioane de dolari), atat de mica in comparatie cu cheltuielile militare obisnuite incat s-a comentat ca era un contract de arahide.
La standul sotilor Anamaria si Bodan Buica de la Targul de Craciun organizat la MTR gasiti produse traditionale romanesti de la brandul Hai la ciobanasul, precum:
Totodata, vernisajul cu obiecte traditionale de la restaurantul "Droma's" a constituit o noua ocazie a mesterilor si meseriasilor din partea locului de a-si arata maiestria in arta cioplitului, olaritului dar si a fluieratului la nai. ... Dansurile tatarasti, turcesti si tiganesti au fost completate de cantece traditionale si scenete.
Aproximativ 28% dintre francezi apreciaza in prezent ca Le Pen este "mai degraba reprezentantul unei drepte patrioate si atasate valorilor traditionale", fata de 65% care considera ca el promoveaza o "extrema-dreapta nationalista si xenofoba".
Si ca sa fie si mai convingator, Andreica a luat cu el la sedinta-maraton si reprezentantii societatilor implicate, care au tinut sa le explice primarilor de ce produsele vandute de ei sunt mai bune decat unele traditionale.
google-analytics.com