Cautare

58273 de rezultate pentru "toti pentru unu toti la spital" (8.23 secunde)
Am fost si suntem angrenati in luarea unor decizii importante pentru tara: exploatarea miniera de la Rosia Montana, eutanasierea cainilor comunitari, ori inceputul noului an scolar. ... Unitatile medicale din Romania au nevoie de investitii pentru ca actul medical sa fie unul de calitate.
Materialele necesare realizarii unei interventii chirurgicale pot ajunge la 3.000 de euro In principiu, o interventie chirurgicala realizata intr-un spital de stat este gratuita, costurile ei fiind acoperite de asigurarea sociala de sanatate.
Intrebat ieri de catre un reporter al ziarului nostru despre situatia cadrelor medicale care aleg sa profeseze in - de exemplu - Anglia, directorul Spitalului Judetean Constanta a recunoscut - atat pentru noi cat si apoi, repede, pentru o televiziune cu care are afinitati deosebite, insa trecem peste - ca de la dumnealui din ograda trei medici au ales sa plece peste hotare.
Este sef de clinica si director al Spitalului Filantropia din Bucuresti, si profesor universitar la Catedra de Obstetrica-Ginecologie din cadrul aceluiasi spital. Realizarile sale includ renovarea Spitalului Filantropia, cea mai veche maternitate din Bucuresti, cat si echiparea acestuia cu aparatura de ultima generatie, ridicandu-l la rangul unei maternitati occidentale.
MM l-a ironizat pe Dan Petrescu, care a spus ca Susic a fost eliminat prea usor, si l-a invitat la spital pentru a vedea accidentarea lui Darius Olaru. "Avem un jucator la spital. ... La moda acum este...
Plecat la Adunarea Generala a Asociatiei Oraselor din Romania, Nicolae Matei, primarul orasului Navodari i-a delegat ieri atributiile sale viceprimarului Florin Chelaru. "Cat timp eu voi fi plecat la Bucuresti in perioada 18 - 21 martie a.
Sotia lui Michael Schumacher a cheltuit 10 milioane de lire sterline pentru a construi o camera de spital la mansarda casei, scrie mirror.co.uk. ... Astazi se implinesc trei luni de la accident.
Suntem la risc scazut de aparitie de ebola in tara, nu este niciun motiv de panica (Autori:
In acest sens presedintele Partidului Verde, Ion Stefan, a precizat ca membrii organizatiei pe care o conduce vor bate din usa in usa, daca va fi nevoie, pentru a stringe banii necesari. "In spital oamenii au nevoie de aer conditionat, dar autoritatile par ca nu inteleg acest lucru.
Toate s-au intamplat intr-o faza FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. ... Dobrosavlevici se afla la spital, dar e in afara oricarui pericol. ... Dobrosavlevici a fost transportat la spital, unde a efectuat o ecografie.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. ... Echipele Romgermed au reusit sa ajunga la casele sinistratilor in conditii grele de trafic doar datorita maxinilor de teren Ford Ranger, denumite de specialisti si "salvatori".
Cand arta se invita in spital (Autoare: ... Si nu in orice muzeu, ci chiar la Louvre. Pentru ameliorarea starii de sanatate a pacientilor, dar si pentru crearea unei atmosfere generale de bine, opere din colectiile Muzeului Louvre au fost expuse in acest spital.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. Cel mai grav dintre acestea a avut loc ieri dimineata, la putin timp dupa ora 3, la iesirea din Zaicesti, pe drumul spre Iasi.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. Cel mai grav dintre acestea a avut loc ieri dimineata, la putin timp dupa ora 3, la iesirea din Zaicesti, pe drumul spre Iasi.
Antonie Iorgovan, senatorul PSD, a fost spitalizat, in urma cu cateva zile, la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului Matei Bals din Capitala. "Starea sa este stabila si se efectueaza analize pentru a putea evalua exact situatia in care se afla.
Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! ... Schumacher lupta pentru viata sa intr-un spital din Franta, fiind in stare grava. Schumacher a fost implicat duminica intr-un accident pe pirtia de schi de la Meribel, lovidu-se, in cadere, cu capul de o piatra.
Ea nu era deranjata nici de ridiculizarile si de prejudiciul inevitabil de imagine care stia ca vor veni de la scepticii locali. Pentru ea, evenimentul n-a facut decat sa-i consolideze credinta anterioara in existenta OZN-urilor.
Spitalele din Romania sunt pe primul loc, in Europa, la capitolul risc de infectii cu germeni rezistenti la tratamentele obisnuite. Adica, tu, ca cetatean al Romaniei, cotizant (sau nu) la Casa de Asigurari de Sanatate, te internezi in spital.
Fetita a ajuns la spital cu un picior rupt.Accidentul a avut loc pe o strada din Drobeta Turnu Severin, in jurul pranzului.
Camera Deputatilor a eliminat ieri incompatibilitatea dintre functia de manager de spital si cea de cadru didactic.
google-analytics.com