Cautare

8048 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs 15 iulie bistritnasaud" (2.86 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Armata, Jandarmeria si Biserica raman in topul increderii romanilor Institutiile interne in care romanii au cea mai mare incredere raman Armata, Jandarmeria si Biserica, iar in privinta institutiilor internationale topul este condus de NATO, urmat de ONU si UE, releva un sondaj INSCOP realizat in perioada 10 - 15 septembrie.
Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, un regim termic normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 33 de grade Celsius, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 7-20 iulie 2014.
Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie. ... Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. ... Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie. ... Zile dure 4 si 5 iulie. ... ZIle grele 5, 6 si 7 iulie.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. Sarbatorile traditionale ale lunii iulie sunt: 1 iulie: ... 15 iulie: ... 16-18 iulie: ... Marina (17 iulie).
Zile de foc in luna iulie. ... Conform estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), in iulie, temperaturile vor creste, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. ... - Saptamana 08.07.2019 - 15.07.2019. ... - Saptamana 15.07.2019 - 22.07.2019.
"retrase” din concurs. ... Daca dosarul este sau nu inca in concurs nu sunt cel mai in masura sa spun acest lucru. Cert este ca eu nu mi-am retras dosarul”, ne-a declarat Victor Popescu, privitor la retragerea sa din concurs.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
O sa iau in calcul participarea la concurs", a declarat Ciutan. ... Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs. ... La concurs nu ma voi inscrie. Ce, asta e concurs? Poate concurs de imprejurari", a spus Simcelescu.
Concurs. ... Pana pe 8 septembrie, calarasenii se pot inscrie la concurs, iar o saptamana mai tarziu va avea loc anuntarea castigatorilor.
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
La capitolul institutii politice, romanii au cea mai mare incredere Primariei (39,6% incredere multa si foarte multa, fata de 37,9% in iulie) in Guvern (34,8% incredere multa si foarte multa fata 35,6% in iulie).
Larisa, evolutie ezitanta Intrata in concurs cu dureri, Larisa Iordache a dezamagit, nereusind sa se califice in vreo finala pe aparate.
google-analytics.com