Cautare

6045 de rezultate pentru "titularizare 2009 examen rezultate concurs prahova" (3.23 secunde)
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Cei doi candidati vor sustine maine prima proba de concurs.Consilierul judetean PSD Tiberiu Florian Mateescu si Marius Catalin Usurelu ginerele presedintelui PC Olt Paul Dobrescu vor sustine maineproba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Olt.
In acest an, au fost scoase la concurs 35 locuri la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" ... - Boldesti, judetul Prahova.
Femeile cuprinse in campanie sunt din mediul rural si orase mici, din cinci judete ale tarii (Arges, Galati, Ialomita, Prahova si Teleorman).
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Cum acestea vor deveni astfel structuri „noi“, au nevoie de directori numiti de seful institutiei, Daniel Chitoiu, care vor sustine examen pe posturi peste sase luni.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) are de doua zile o noua structura organizatorica, prin care denumirile unor compartimente din subordine au fost modificate.
Seful de la Sport, care si-a facut o obisnuinta din a se plimba pe unde apuca cu Cielo institutiei, urmind astfel exemplul predecesorului Buhaianu, care dupa ce a facut chestia asta a ajuns parlamentar, si-a organizat un "concurs " in care banuiesc ca si-a cerut voie de la dinsul sa candideze.
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
Hanganu a ridicat osanale pentru PSD in discursul tinut la Conferinta organizatiei judetene Prahova a acestui partid. ... In plus, el ocupa si functia de presedinte al Organizatiei Prahova a PD.
Membrii Consiliului National al Aliantei vor respecta prevederile protocolului bilateral de colaborare in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, fara a permite acestuia sa treaca de la PNL la PD, a afirmat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
- propunerile de candidati au fost depuse si votate in organizatiile de colegiu si apoi in PSD judetean (in acest caz OJ PSD Prahova ) - au fost trimise in scris de catre Judete catre Secretarul General Liviu Dragnea care le-a supus la vot in cadrul Comitetului Executiv National!
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean.
Fostul senator PSD de Prahova, Georgica Severin, fusese validat in urma cu o luna ca membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Ploiesti, la o intrunire a Ligi i Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca "Traian Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzandu-l pe seful statului ca "a vandut Romania".
google-analytics.com