Cautare

3681 de rezultate pentru "stare dn1b ploiesti buzau" (5.59 secunde)
Conducerea PSD Buzau ii acuza pe liberalii si democratii din plan local ca fac presiuni asupra social-democratilor din judet cu scopul de a-i racola pentru a-si acoperi deficitul electoral rusinos la nivel de judet.
Au fost odata ca niciodata trei zile de poveste si voie buna in Buzau: ... Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau.
Buzau:
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Social-demo¬cratilor le reveneau, conform protocolului, 21 de Consilii Judetene, insa in sedinta Comitetul Executiv National s-a decis ca PSD sa cedeze, la cererea PNL, sefia Consiliului Judetean Buzau, detinuta in prezent de pesedisti, luand la schimb alte doua Consilii.
Tot presa relateaza insa despre ingineriile financiare ale firmelor patronate de Vuza, despre faptul ca, dupa ce a achizitionat prima firma, Contactoare Buzau, au urmat Sinterom, Chimcomplex Borzesti, Uzuc, Novatex, Caromet si toate acestea bazandu-se pe principiul “una se cumpara pe alta“, enuntat chiar de Vuza.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila. ... 80,5 • Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani:
Iulian Bunila) Se fac noi pasi catre realizarea unui drum de mare viteza care sa lege Muntenia de Moldova, prin desemnarea proiectantului celor doua tronsoane dintre Ploiesti - Buzau si Buzau - Focsani.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Lucrarile de la Autostrada Ploiesti-Buzau sunt in intarziere cu o jumatate de an. Sunt acuzatii lansate de Asociatia Pro Infrastructura care a publicat imagini filmate din drona in care nu se vede nicio miscare pe acest santier.
In martie 2002, SSB a castigat licitatia publica pentru concesionarea serviciului public de salubritate a orasului Busteni, iar in septembrie 2002, a castigat licitatia pentru delegarea de gestiune in cadrul serviciului public de salubrizare a Municipiului Ploiesti.
PLOIESTI. Poetul a venit de doua ori la Ploiesti: ... Dovezile trecerii poetului Mihai Eminescu prin Ploiesti, destul de putine, sunt, insa, sustinute de marturii, ramase consemnate peste timp.
Membrii consortiului care va construi segmentul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, respectiv Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO, sunt banditi care vor sa se traga in piept unul pe altul, iar americanii de la Bechtel au un comportament indoielnic, a declarat ieri ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Hanganu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca sediul de campanie pe care Sorin Oprescu il va avea la Ploiesti va fi situat intr-un spatiu inchiriat in incinta Universitatii "Spiru Haret" din Ploiesti.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Ministerul Transporturilor a anuntat ieri oficial începerea lucrarilor la primul sector al autostrazii Bucuresti-Ploiesti (Bucuresti-Moara Vlasiei, 19,5 km), în valoare de 152,8 milioane de euro.
Bucuresti-Moara Vlasiei, Moara Vlasiei-Ploiesti, Ploiesti-Comarnic si Comarnic-Brasov. ... Tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, care are o lungime de 42,5 km, este proiectat si executat de catre firmele Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL si SC Com-Axa SRL.
google-analytics.com