Cautare

893 de rezultate pentru "spitalul" (3.32 secunde)
Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate. ... Acesta este medic la Spitalul Militar de Urgenta Regia Maria din Brasov, si isi va stabili noua echipa de conducere a spitalului din Suceava.
Seful statului a fost operat sambata la Spitalul Militar Central si lucrurile au mers, din fericire pentru toata lumea, bine. ... Operatia de acum a tot fost apreciata drept una "de rutina", iar Spitalul Militar Central este cotat drept cel mai bun spital din tara.
Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Tanarul a fost internat la Spitalul Judetean Craiova. ... Tanarul injunghiat a ajuns la Spitalul Judetean Craiova. ... Anul trecut Bercea Mondial a ajuns la spitalul din Slatina dupa ce a fost accidentat intentionat cu masina de un nepot.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Presedintele Traian Basescu se intoarce astazi in tara dupa ce a petrecut o saptamana la Spitalul Universitar din Viena, unde a fost operat de hernie de disc. Seful statului va fi transportat de la aeroport direct la Spitalul "Elias" din Capitala, unde va continua recuperarea inca o saptamana.
Traian Basescu a parasit in cursul zilei de ieri, 2 mai a.c., camera de la Spitalul Elias din Bucuresti.
In ceea ce priveste Spitalul Judetean Constanta, Danut Culetu a declarat ca este o investitie care trebuie continuata, dar ca "in primul rand trebuie rezolvate tratamentele bolnavilor, medicamentele, salariile din sistemul sanitar”.
Sergiu Nicolaescu, in stare grava la spital Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat la Spitalul Elias din Bucuresti si ar putea fi supus unei interventii chirurgicale.
Pe de alta parte, Radu Comanici a deplans situatia economica din ce in ce mai precara a tarii, dar si problemele legate de Spitalul Judetean Constanta, care a ramas fara finantare.
Dupa investigatiile medicale efectuate de doua comisii medicale, presedintele Traian Basescu a parasit Spitalul Elias, urmand sa fie operat de hernie de disc, in stare acuta, in Austria.
Presedintele Traian Basescu a avut o agenda incarcata in cursul zilei de ieri, la Spitalul Universitar din Viena, unde este internat dupa operatia de hernie de disc. ... Primul demnitar care l-a vizitat pe Traian Basescu la spitalul din Viena a fost ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu.
Vizitat de consilierii prezidentiali Consilierii prezidentiali Sergiu Medar, Adriana Saftoiu si Claudiu Saftoiu l-au vizitat ieri pe presedinte la spitalul din Viena.
Adriana Saftoiu a mentionat ca, asa cum au anuntat si medicii de la Spitalul Universitar din Viena, unde seful statului roman a fost operat de hernie de disc, evolutia post-operatorie este normala, dar este necesara continuarea programului de recuperare inceput la clinica austriaca.
Am vrut sa aflu de la Adrian Naidin cam ce s-a intamplat, de fapt, in dimineata aia si cum de a ajuns el la Spitalul Elias, cu o mana zdrobita, mandibula si stern fracturate si ceva lipsa din scalp.
Un incendiu violent a izbucnit la un pavilion cu pacienti de la Spitalul de boli nervoase Gataia, judetul Timis. Este vorba de un imobil cu etaj, in care se gaseau 25 de pacienti netransportabili.
Opereaza la Spitalul Colentina dupa ce a stat 8 ani in Marea Britanie unde, prin multa munca isi castigase un loc extrem de bine vazut, un salariu care ii asigura un trai mai mult decat decent si posibilitatea de practica medicina la standarde inalte.
El s-a intors in Romania pentru a pune bazele sectiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti. ... In principiu, tine de cultura medicala din Anglia, unde te duci la spitalul la care esti arondat si ai incredere in ceea ce se intampla acolo.
Recent, doctorii care il trateaza la Spitalul Elias pe Mario au anunyat ca situatia acestuia nu esta una tocmai buna, ci din contra.
google-analytics.com