Cautare

893 de rezultate pentru "spitalul" (3.05 secunde)
- SPITALUL JUDETEAN CALARASI - 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi - 130 de ani de la inaugurarea primului local construit pentru Spitalul judetean Calarasi Pozitia sa de localitate de margine a Tarii Romanesti, a adus deseori multe necazuri Calarasiului, generate, printre altele, de desele razboaie ruso-turce purtate prin partea locului, care dincolo de distrugerile materiale aduceau si molimele care secerasera multe vieti prin Imperiul Otoman.
Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. ... Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical.
maternitatea, spitalul de copii, spitalul de psihiatrie, unitatile medicale conexe din localitatile Saveni si Darabani, etc.
- Si ceilalti componenti ai trupei Spitalul de Urgenta au copii? ... In 2000 a parasit formatia, pentru a infiinta Spitalul de Urgenta, o trupa de profil rock-etno, cunoscuta mai ales pentru piesa Traiasca Berea.
Dupa o vreme, medicului roman Horatiu Ioani i s-a oferit un post in Spitalul din Sheffield.
- Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel: ... - Spitalul Clinic de Urgenta Universitar â€" tel:.021/601.24.00; ... - Spitalul Clinic de Urgenta Sf. ... - Spitalul Clinic de Urgenta Sf. ... - Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni tel:021/334.30.54;
Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala Fostul presedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul "Elias" din Capitala, informeaza Romania TV. ... Fostul presedinte a fost si in 14 noiembrie 2012 la Spitalul "Elias", directorul medical al unitatii sanitare, dr.
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
La Spitalul Sfanta Maria din Capitala s-a deschis un nou Centru de senologie. ... In acest fel, Spitalul Sfanta Maria devine un centru national important si in ceea ce priveste diagnosticarea si tratamentul acestei maladii. ... Spitalul de urgenta pentru copii Gomoiu si Spitalul Foisor.
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatiilor, anomalii ale dezvoltarii si dizabilitatii intelectuale rare, Spitalul Clinic Municipal Dr. ... Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformațiilor congenital, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova;
Senatorul Ion Iliescu, internat in urma cu o zi in Spitalul de Urgenta Elias pentru un control medical general, a fost supus, in cursul zilei de luni, unor alte investigatii medicale in Spitalul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca Dupa ce, vineri, Iliescu a avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscuta, el a fost internat, duminica, in Spitalul de Urgenta Elias din Bucuresti pentru un control medical general, a declarat, intr-o conferinta de presa, Sorin Oprescu, directorul general al unitatii sanitare.
Autorul acestei lucrari, profesorul doctor Constantin Chira, multi ani seful sectiei de gastroenterologie si hepatologie la Spitalul de Urgenta Prof. ... In iarna anului 1991, eram intr-o garda la Spitalul Gerota. ... Era unul dintre registrele condicelor de operatii din spitalul nostru.
• De ce si-a controlat Presedintele tiroida, ficatul si colonul la Spitalul Militar? Presedintele Traian Basescu s-a aflat sambata, timp de doua ore, la Spitalul Militar Central pentru un control la tiroida, au declarat, azi, pentru Mediafax, surse medicale.
Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. ... Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au finalizat recent verificarile la Spitalul de Urgenta Craiova, unde au analizat activitatea pe anul 2006. ... Mai aveau sa-mi puna spitalul în spate.
Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. ... Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au finalizat recent verificarile la Spitalul de Urgenta Craiova, unde au analizat activitatea pe anul 2006. ... Mai aveau sa-mi puna spitalul în spate.
Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, azi, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigatiile medicale periodice, a declarat directorul medical al unitătii sanitare, Dana Safta, citata de mediafax.ro.
Romania, la o saptamana-doua, are cel putin un pacient ars, grav, pe care-l aducem de undeva din tara fie la Spitalul de Arsi, fie, daca este copil, la Spitalul Grigore Alexandrescu. Iar, in unele situatii, la Spitalul Floreasca.
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti Studiul patologiei coronariene, cerebrovasculare si al afectiunilor arteriale periferice se va face in:
In noaptea meciului, Spitalul Floreasca, Spitalul Elias, Spitalul Universitar, Spitalul de Oftalmologie, Spitalul "Sf. Pantelimon" si Spitalul de Chirurgie oro-maxilo-faciala "Prof.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
google-analytics.com