Cautare

4040 de rezultate pentru "sf gheorghe delta" (2.66 secunde)
Basescu "e un ipocrit", iar PC salveaza Delta Cu ocazia intilnirii de la Constanta pecistii au facut public faptul ca pina la 1 septembrie vor realiza un proiect legislativ care sa vizeze protectia Deltei Dunarii.
Drum expres intre Constanta si Delta Dunarii Revenind la lucruri serioase, Ludovic Orban a declarat ca a discutat cu directorul Regionalei de Drumuri si Poduri, Jean-Paul Tucan, cateva din masurile pe care acesta le-a luat, cum ar fi:
Turistii care vor veni pe litoral in acest sezon estival vor putea sa se plimbe cu goeletele si vasele de pasageri in Marea Neagra, pana in Delta Dunarii, de la Mangalia si pana la Sulina, a anuntat ieri primarul Radu Mazare (foto), dupa sedinta de Consiliu Local in care s-a votat bugetul pe 2009 cu modificarile sale.
000 de politisti de frontiera au fost mobilizati pe litoralul Marii Negre si in Delta Dunarii, dar si in alte zone turistice ale tarii, pentru prevenirea actelor de coruptie, contrabanda sau evaziune fiscala.
Bani pentru Delta ACM Marea majoritate a banilor in plus vin din cresterea incasarilor la buget. ... Acesti bani reprezinta datoriile pe care le are municipalitatea pentru lucrarile de reparare a drumurilor efectuate de diverse firme - a se citi Delta ACM - in cursul acestui an.
Bani pentru Delta ACM Marea majoritate a banilor in plus vin din cresterea incasarilor la buget. ... Acesti bani reprezinta datoriile pe care le are municipalitatea pentru lucrarile de reparare a drumurilor efectuate de diverse firme - a se citi Delta ACM - in cursul acestui an.
Am calatorit peste tot cu sotia mea, am fost de trei ori in Delta, am fost in Transilvania de trei, patru ori... ... Vazusem multe fotografii cu Bucurestiul, dar n-aveam idee ce frumosi sunt Muntii Carpati sau Transilvania, sau Delta Dunarii, sau Valea Oltului, podgoriile de aici.
Este vorba de casele construite pe fostele platforme amenajate in Delta Dunarii dupa inundatiile catastrofale din anii 1970 - 1974. ... situatia finantarii unor institutii de invatamant din Delta Dunarii;
Rezultatele acestei intelegeri vor fi parafate la Comitetul Executiv din 20-12 septembrie, care ar putea avea loc in Delta Dunarii. ... Comitetul Executiv din Delta Dunarii va da startul campaniei electorale pentru PSD.
In ceea ce priveste gestionarea celorlalte 69 de fonduri de vanatoare, Lupu a spus ca, in urma controalelor, au fost descoperite inca doua fonduri de vanatoare atribuite ilegal. Este vorba despre fondul de vanatoare de la Crisana si cel de la Lighianca, ambele aflate in Delta.
Francezii vor in Delta In privinta turistilor straini care prefera Vacanta la tara, Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), ne-a declarat ca, din totalul turistilor prezenti pana acum in statiunile montane, 25% sunt straini. ... Nici Delta Dunarii nu este uitata.
In ceea ce priveste vanatoarea in Delta Dunarii, la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) nu s-au primit solicitari oficiale pentru interzicerea vanatorii in aceasta zona sau in cele sapte judete din zona acesteia.
Romania a fost declarata „destinatia de vacanta a anului 2006“ intr-un top realizat anual de „Vogue Magazine“, locatia propusa de autorii listei fiind Delta Dunarii, zona descrisa ca „Noua Zeelanda a Europei, aflata la doar trei ore distanta cu avionul“.
Populatiile naturale de sturion din Romania sint in declin, fapt pentru care la nivel regional s-a propus pentru tara noastra o cota de captura, in 2006, cu 30% mai mica decit in 2005, a declarat guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Paul Cononov.
60 milioane € pentru litoral si Delta Dunarii In privinta recentei decizii a diviziei nordice a TUI de a renunta la sejururile in Romania rezervate pentru 8.000 de turisti scandinavi, Ovidiu Marian a declarat ca ANT s-a implicat in negocierile cu cel mai mare operator mondial de turism pentru a-l determina sa ramana pe piata mioritica si chiar sa aduca si mai multi turisti straini pe litoral si in restul tarii.
Peste 200 hectare de soia modificata genetic (MG) au fost descoperite la numai 9 kilometri de limita Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, in zona Grindului Chituc. ... Situatia este cu atat mai grava cu cat aceasta activitate economica a fost desfasurata fara stiinta Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, contrar prevederilor locale.
Basescu a subliniat ca interesul Romaniei vizeaza si impactul de mediu, tinand cont de faptul ca de la 1 ianuarie 2007 Delta Dunarii va deveni Delta Uniunii Europene.
Pe langa eterna rivalitate dintre localitatile Corbu si Sacele, amandoua revendicand acest teritoriu, la inceputul acestui an si Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) s-a constituit parte in procesul dintre cele doua localitati, pentru a obtine grindul Chituc.
Un alt traseu vizeaza o croaziera in Delta Dunarii cu pranz traditional la pretul de 43 euro de persoana. Croziera si pranzul vor fi asigurate de o nava fluviala de croaziera, plimbarea in Delta fiind de 6 ore.
Compania a explicat ca probele efectuate la sonda Delta 4 indica o productie zilnica de pana la 357 tone de titei si 35.000 mc de gaze.
google-analytics.com