Cautare

559 de rezultate pentru "serban" (2.66 secunde)
Senatorul Serban Nicolae i-a transmis ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans G. ... Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae. ... Cu aleasa consideratie, Serban Nicolae senator Bucuresti, 14 septembrie 2016
Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Emil Hossu, Ion Lucian si Serban Ionescu.
Audiobook-ul, realizat in colaborare cu Serviciul Patrimoniu Cultural si Arhive, apare in colectia Fonoteca de Aur, seria Spectacolul poeziei, prezentat de Titus Vijeu, cu o evocare de Andrei Serban.
Marius Manole si Serban Pavlu teatrulavangardia.ro Duminica 15 Aprilie, ora 17:00 Duminica 06 Mai, ora 16:00 Bucuresti -Cinema Pro Distributie: Marius Manole si Serban Pavlu. ... Marius Manole si Serban Pavlu.
Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: - Scolioza este o deviatie a coloanei vertebrale formata din una sau mai multe curburi, ce apare initial in plan frontal, apoi fiind insotita de rotatia vertebrelor.
Nu mai este un secret ca Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, are in ultima vreme probleme financiare. Ceea ce se stia mai putin este ca fostul senator are un credit urias la banca, pentru care a ipotecat imobilul din Cotroceni in care locuieste si carcotasul Serban Huidu.
Cristian Gabriel Serban din Gaesti a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Targul acesta mi se pare ok", ne-a spus Cristian Gabriel Serban.
Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita. ... Senatorul PSD Serban Nicolae, noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, nu isi face mari sperante in privinta anchetei pe care o face Parchetul general in cazul dezvaluirilor fostului deputat Sebastian Ghita.
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
Medicii legisti au stabilit ca tanara de 25 de ani care a fost impinsa pe linia de metrou, la statia Dristor I, de Magdalena Serban, a murit din cauza leziunilor craniene si faciale puternice suferite dupa ce a fost lovita de garnitura de tren, au declarat, pentru Libertatea, surse de la Institutul National de Medicina Legala.
Astfel se face ca un creator precum Andrei Serban, care a renuntat la onorarii exorbitante pe scenele lumii doar pentru a putea monta in propria tara, a fost exilat deliberat in provincie, la Cluj si Sibiu, caci teatrele din Bucuresti, teoretic capitala teatrala a tarii, se multumesc in marea lor majoritate cu spectacole statice, fade, total lipsite de o provocare de substanta, nu formala (zona unde mai poti pacali cu putin postmodernism si o bruma de audio-vizual si gata, te-ai facut ca ai (post)-revolutionat teatrul).
- Cat de greu este sa realizezi emisiunea "Cronica Carcotasilor" impreuna cu Serban Huidu? ... se numeste Serban Huidu! - Si tu si Serban sunteti prieteni cu actorul Gabriel Fatu. ... Sunt prieten in primul rand cu echipa mea, cu Serban Huidu, cu Catalin Dezbracatu si Hrubaru.
Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan. ... Masina condusa de Serban Huidu a depasit neregulamentar, a intrat pe contrasens lovind un Logan.
Buletinele de vot pentru alegerea primarului Sectorului 6 sunt deschise cu candidatul Rares Manescu Serban (USL), urmat de Bencze Josef (UDMR), Constantin Tomescu (UNPR) si Cristian Constantin Poteras (PDL).
Senatorul Serban Nicolae mentioneaza si el: ... In aceeasi nota cu Serban Nicolae, dar mai transant, este senatorul Sorin Oprescu: ... Indragostiti de antichitati Senatorul Serban Mihailescu este impatimit dupa antichitati.
Am fost priviti ciudat din prima clipa in care am intrat in biroul directorului de productie de la Drumuri si Poduri, Gheorghe Serban. ... O imbracaminte de macadam ordinar nu este o solutie permanenta", spune Gheorghe Serban.
Serban Cantacuzino, membru al Societatii Anticarilor si al Institutului Regal al Arhitectilor din Marea Britanie prof. ... Radu Harhoiu, CsI Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane Serban Tiganas, presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania Serban Sturdza, vice-presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, vice-presedinte al Pro Patrimonio conf.
Serban Huidu a decis sa isi faca o schimbare de look in acest inceput de primavara. ... Ii multumesc lui Rares pentru indemanare....", a scris Serban Huidu in dreptul fotografiilor respective, conform cancan.ro.
Senatorul PSD ßerban Nicolae a anuntat ca si-a inaintat in mod oficial demisia din functia de euroobservator la Parlamentul European.
Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: - Exercitiile fizice contribuie la mentinerea starii de sanatate si au rolul de conduce catre echilibrul tuturor functiilor organismului uman.
google-analytics.com