Cautare

330 de rezultate pentru "scolile" (8.00 secunde)
In scolile din Romania au inceput inscrierile in clasa pregatitoare. ... Incepand de marti 2 aprilie scolile din Romania au inceput prima etapa de inscriere la ciclul primar.
Pe strazi, in casele si-n scolile romanilor si moldovenilor de aici, conflictul este oricum, numai inghetat nu. ... Au opt scoli care inca folosesc grafia latina si limba romana, scolile numite "moldovenesti" au trecut la caracterele chirilice si limba rusa de la jumatatea anilor 90.
Scolile superioare erau de 2 grade, primul dintre acestea era pentru meserii avansate - tehnicieni, ingineri executanti, conducatori de vehicule tehnologice mari, negociatori comerciali, functionari cu banii, criptatori si operatori cu informatiile, asistenti medicali, veterinari, agronomi, mineri, chimisti etc. ... Deoarece la scolile superioare se platea, in practica dependenta continua.
continua campania de prevenire si combatere a fenomenului de tip bullying ce afecteaza copiii cu boli cronice sau cu dizabilitati, prin sustinerea unor workshop-uri de informare in scolile si liceele din Bucuresti si Ilfov.
Dat fiind faptul ca scolile sunt medii propice pentru raspandirea bolilor contagioase (gripa, guturaiul, varicela, rujeola, rubeola), iar la varste fragede imunitatea este scazuta, epidemiile se pot raspandi rapid.
Un rol foarte important in procesul de auto-selectie al celor care doresc sa urmeze cursurile scolilor profesionale il reprezinta si cadrele didactice de la scolile generale, in stransa colaborare cu cadrele didactice ale scolilor profesionale.
Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat, in exclusivitate la Digi24, ca va propune autoritatilor sanitare sa permite desfasurarea cursurilor cu prezenta fizica in scolile din localitatile unde rata de infectare este sub 3 la mie, indiferent de rata de vaccinare.
Scolile au unda verde sa redeschida cu prezenta fizica in toate localitatile unde incidenta scade sub 3 cazuri la 1000 de locuitori.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat luni ca a fost descoperit primul rezultat pozitiv in scolile din Romania, in urma efectuarii testelor de saliva.
Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat vineri ca, dupa modificarea strategiei de functionare a scolilor, luni toate scolile si gradinitele din tara vor putea functiona cu prezenta fizica.
Prezenta fizica la ore va depinde de rata de ocupare a paturilor destinate pacientilor COVID de la nivelul judetului. Astfel, scolile raman deschise cat timp procentul de ocupare nu trece de 75%.
De vreo doua saptamani violenta in scolile romanesti a devenit subiect predilect de dezbatere atat pentru societatea civila, cat in special pentru clasa politica, formatorii de opinie, jurnalisti si alti analisti ai fenomenului periculos ce reprezinta un risc enorm nu numai pentru sistemul educational autohton, ci si pentru evolutia generatiilor actuale de adolescenti.
Astfel, pentru scolile cu clasele I-VIII se aloca 3.550 de lei pe unitate, pentru colegiile, liceele si grupurile scolare suma medie este de 7.100 de lei pe unitate.
De-a dura, probabil, vor fi transmise frustrarile si nemultumirile "de la centru" - ba ca scolile sunt focare de infectie, ba ca in institutii dispar lucruri... Aia cu scolile, da, este o problema majora.
Copiii ucraineni incep o viata noua in scolile din Constanta. 160 de copii au inceput cursurile intr-o unitate de invatamant atat in limba ucraineana, cat si in limba engleza.
Ma asteptam insa ca situatia sa stea la fel peste tot, si o ultima confirmare am avut-o chiar zilele trecute, cand a iesit un astfel de caz la iveala, intr-una din scolile constantene.
Daca in unele localitati scolile si gradinitele sunt motive de mandrie pentru autoritatile locale, pentru primarii care stiu ca nu au facut nimic in directia asta subiectul nu este decat praf de aruncat sub pres.
Scolile raman inchise in Gorj si saptamana viitoare, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Multe sunt afectate de seismele din ultimele zile si urmeaza sa fie expertizate
In plus, scolile nu beneficiaza de paza necesara. ... Caragiale din Bucuresti, una dintre scolile de top in care procurorii aveau informatii ca se consuma substante interzise, sunt doar doi agenti de paza la 1.000 de elevi.
Ron DeSantis a dat o lege care interzice Shakespeare in scoli Romeo si Julieta este interzisa copiilor in scolile din Florida Discutiile despre gen si sex sunt interzise in scolile din Florida
google-analytics.com