Cautare

2934 de rezultate pentru "scoli post liceale" (2.72 secunde)
Gimnaziul l-a facut in comuna, cursurile liceale la Dorohoi, iar apoi a urmat Facultatea de Chimie Alimentara din cadrul Universitatii Galati.
Cred ca e momentul sa fac publica o poezie inchinata dascalului meu de cuget si simtire romaneasca, scrisa cu ocazia revederii dupa 20 de ani de la terminarea studiilor liceale:
Nemaivorbind de cei cu profesiuni onorabile, medic, inginer, profesor, avocat etc., fosti colegi care in prima tinerete si pe bancile liceale sau universitare nu pareau a ma intrece si erau deja bine instalati in functii si in stima publica.
12 tineri vor primi bursa de studiu si vor avea oportunitatea sa primeasca o oferta de angajare la finalizarea studiilor liceale.
A urmat cursurile gimnaziale si liceale in municipiul Calarasi, unde familia sa isi stabileste domiciliul in anul 1962. Este absolvent al Facultatii de istorie-geografie din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta (1974) si al Facultatii de istorie-filosofie din cadrul Universitatii din Bucuresti (1977).
Potrivit noii Legi a educatiei, clasa a noua va fi trecuta la gimnaziu, cursurile liceale vor dura 3 ani, iar parintii vor fi amendati pentru absentele copiilor.
b) sa fi obtinut la purtare, in perioada studiilor liceale, media generala de minimum 8,00; c) sa nu fi fost exmatriculati pentru abateri disciplinare dintr-o institutie de invatamant;
Studiile primare, gimnaziale si liceale mi le-am facut in orasul natal, pentru ca, din 1989 sa devin student al Facultatii de Litere a Universitatii din Craiova.
Potrivit lui Seres, o mare parte dintre angajati este putin instruita avand doar studii liceale sau gimnaziale. „O parte dintre angajatii Petrom locuiesc in mediul rural si au studii de scoala generala sau medii;
Potrivit unui studiu pe aceasta tema, realizat de specialisti in domeniu, consumatorul român de produse ecologice este, in general, femeie, are studii universitare sau liceale, provine din familii care au venituri intre 10 si 30 de milioane lei si se incadreaza in grupa de vârsta 26-30 de ani.
Tot aceasta ne-a mai facut cunoscut faptul ca pentru cei care au studii primare, gimnaziale sau liceale au fost oferite slujbe in domeniile constructii, comert, prestari servicii, agricultura, deservire in industria alimentara.
In aceeasi perioada de timp, suspectii au procedat la falsificarea a numeroase alte inscrisuri, in special diplome de absolvire a cursurilor liceale, permise de conducere si rovignete, inscrisuri care au fost remise unor persoane fizice interesate in obtinerea acestora, in schimbul unor importante sume de bani.
A urmat cursurile primare, gimnaziale si liceale in Calarasi, apoi pe cele ale Facultatii de Limba si Literatura Romana a Universitatii din Bucuresti.
V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr. 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
Ei bine, intr-o amintire a unui prieten, care si-a petrecut o parte a copilariei la Calarasi, venit cu parintii dintr-un sat din Lunca Dunarii, pentru a-si face studiile gimnaziale si liceale in acest oras precum odinioara Marin Preda care pleca din Silistea-Gumesti de Teleorman in Bucuresti, dar asta e alta poveste, ei bine in acea amintire am descoperit ca a locuit intr-o casa pe care o vad aievea.
Lor li se alatura armata muta a celor cu studii liceale tehnologice si de meserii care au stat la baza a ceea ce numim industrie grea dar si alte specializari din varii domenii.
• Modificarea anuala a cuantumurilor alocatiei prin indexare cu rata inflatiei sau majorare in raport cu posibilitatile bugetare de sustinere, pana in anul 2009 • Includerea din anul 1999 in categoria beneficiarilor si a tinerilor care au implinit varsta de 18 ani, dar care urmeaza cursurile liceale sau profesionale • Din 2006, in baza Deciziei Curtii Consitutionale nr 277/2006 eliminarea conditiei de frecventare a cursurilor de invatamant de catre copiii de varsta scolara • Din anul 2008 preluarea integrala a platii alocatiilor de catre MMFPSPV • Incepand cu 2012 raportarea cuantumului la Indicatorul Social de Referinta (ISR = 500 lei) In prezent, aceasta alocatie, dupa cum stiti, este reprezentata de o suma fixa in cuantum de 42 lei, o suma foarte mica.
Le multumim din suflet pentru sprijinul acordat, atat lor, cat si clientilor care aleg sa sprijine acest proiect an de an si sa ajute la transformarea vietilor copiilor nevoiasi de la sat. Datorita acestui program, in 6 ani de zile, 947 de tineri au reusit sa-si completeze studiile liceale.
Nu i-am uitat nici copiii din mediul rural care, daca vor sa isi continue studiile liceale si profesionale, dar nu dispun de banii necesari, vor fi sprijiniti financiar de catre stat.
Absolvind studiile liceale sau universitare, marcati un sfarsit de etapa plina de acumulari profesionale, dar si de amintiri personale, care nu se vor sterge niciodata din mintea voastra.
google-analytics.com