Cautare

27 de rezultate pentru "sa spanzurat" (4.66 secunde)
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea. ... Claudiu a fost gasit spanzurat, in aceasta dimineata, in baia locuintei sale, cu un cablu electric.
Unul dintre oamenii de stiinta de top ai Marii Britanii, profesorul Alan Clarke, cercetator principal la Universitatea din Cardiff, a fost descoperit de sotie si vecini spanzurat in padurea in care iesise la plimbare cu cainele.
"Spune noua, fermecatorule, cu ce vraji ai facut sa cada capistea cu idolii nostri?" Si se sfatuia boierul cu ai sai cu ce fel de chinuri sa-l piarda pe Corneliu. ... pentru aceea, nu era vreme ca sa chinuiasca pe Corneliu.
De asemenea, Geoana a criticat si atitudinea PD de a-l sprijini pe presedintele suspendat, afirmand ca democratii "se agata disperati, ca funia de spanzurat" de Basescu.
Voiculescu a precizat, intr-o conferinta de presa extraordinara, ca PC este preocupat de subiectul persoanelor evacuate din casele nationalizate, avand in vedere ca "au fost situatii grele, cu unii batrani care s-au spanzurat, au murit pentru ca nu au mai avut unde sa stea".
Dupa ce au muncit destul de mult ca sa treaca proiectul care viza rezolvarea situatiei chiriasilor nevoiti sa plece din casele nationalizate, conservatorii sunt acum nemultumiti de faptul ca, desi legea a trecut de votul Parlamentului, presedintele Traian Basescu intarzie promulgarea ei.
Ea se intreaba, in cazul in care conturile lui Ceausescu nu exista, de ce acesta a fost condamnat, de ce fratele acestuia s-a spanzurat, in pivnita, la Viena, de ce s-a sinucis presedintele completului de judecata care l-a condamnat pe Ceausescu, de ce pilotul care l-a dus pe Ceausescu a facut acelasi gest disperat si de ce ni s-a spus ani la randul ca armata nu a tras, cand de fapt a tras.
Sa nu vorbim de funie. ... Cocos, Udrea - cu ale ei schelete din dulap, Sandu, Videanu si altii ca ei, probabil mai multi decat am banui sau ne-ar place sa credem ca sunt, au trait bine.
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. Din 2009, Csibi Barna era asociat al unei firme, iar din aprilie 2011 a devenit unic administrator al respectivei societati comerciale.
Festivitatea este deschisa de cel mai varstnic barbat din familie care ciocneste primul ou rosu cu sotia sa, apoi ciocneste oua cu toti ceilalti. ... Fiecare membru al familie trebuie sa manance mai intai un ou sfintit dupa care consuma din toate bucatele sfintite la biserica.
Povestea sfasietoare a Gabrielei Dorgai pare o piesa de teatru pe care fara sa vrea actrita a jucat-o.
Legile necrise ale unei puscarii ii determina pe pedofili sa-si ia viata dupa primele nopti in celula.
A urmat inmormantarea, speculatiile si o ancheta a Politiei care a fost nevoita sa elucideze cauza mortii suspecte.
- De la inceput ati vrut sa faceti medicina de urgenta? ... In ultimii ani, UPU este din ce in ce mai aglomerata si nu atat din vina pacientilor, cat a celor care ii indruma sa mearga la UPU. ... Pot sa spun ca suntem dotati la standarde internationale:
Cornel Nistorescu) De ce o fi iesit badia Augustin Lazar, cu aerul lui de colonel la pensie, sa ne spuna de ce nu-i buna o amnistie? ... Ca sa dea o proba in fata romanilor ca nu are nivel nici de contabila cu studii liceale?
Prima stire, venita pe surse, lasa sa se intrevada posibilitatea unui asasinat.
Cea care urma sa-i devina soacra nu era deloc multumita si facea tot posibilul sa o desparta pe fata de fiul ei. ... Vineri, Catalina a decis sa recurga la un gest extrem, noteaza sursa citata. ... I-a trimis si un ultim mesaj lui Gigi si apoi s-a spanzurat.
Lasand bascalia la o parte si incepand o alta de fapt, adevarul este ca doamna in cauza, dupa momente de ezitare si dupa ce a luat pulsul presei (care nici pe ea n-o iubeste, asa cum nici pe blonda ex-consilier prezidential n-o iubea), a hotarat sa iasa la atac.
Asa ca toate televiziunile se inghesuie sa ofere telespectatorilor marfa atat de cautata. ... Lumea intinsa cu mainile la cap pe iarba sub amenintarea jandarmilor brusc intaratati, vrand sa probeze determinare si predispusi la violenta, setosi de sange...
google-analytics.com