Cautare

5162 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul suceava" (3.88 secunde)
Atentionare cod galben de ceata in noua judete din nordul si estul tarii Meteorologii au avertizat ca in judetele Neamt, Iasi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Botosani, Suceava si Covasna este ceata, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.
Ei bine, tot ce pot sa va spun este ca, doar la o saptamana distanta de deschiderea anului scolar, numai in judetul Suceava sunt 402 scoli care nu au autorizatie de functionare sanitara, in situatia in care Guvernul Ponta a reusit sa mai autorizeze 124 de scoli, Guvernul Ciolos nu a reusit sa incheie vreun contract prin PNDL privind autorizarea sanitara in scoli, desi Parlamentul a aprobat bugetul cu acest obiectiv, situatie in care deschiderea anului scolar ne va gasi cu sume necheltuite si scoli neautorizate.
Un barbat din comuna Bunesti, judetul Suceava, a fost gasit mort in propria casa, cu un cutit infipt intr-un ochi.
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a facut precizari despre atacul din localitatea Straja, judetul Suceava. Un dispozitiv exploziv a fost aruncat in curtea unui barbat cunoscut cu probleme penale.
Accident grav in aceasta noapte, in judetul Suceava. Un autocar cu 60 de pasageri s-a ciocnit frontal cu o masina.
Fiul unui primar din judetul Suceava este cercetat de politisti, dupa ce s-ar fi bransat ilegal la reteaua electrica. In urma perchezitiilor, anchetatorii au descoperit ca bransamentul ar fi fost facut chiar de la primarie.
Imagini incredibile la o scoala din Tibeni, judetul Suceava. Scoala a fost modernizata si au fost montate usi la ferestre pe post de obloane.
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Potrivit declaratiei de avere, familia Manolea detine trei terenuri intravilane, unul in Comarnic, judetul Prahova, altul in judetul Suceava, intr-o comuna, si un altul in localitatea Saftica, judetul Ilfov.
Cea mai mare cantitate de deseuri de echipamente electrice si electronice a fost colectata in judetul Constanta si anume 51,20 tone. Urmeaza Bucurestiul, cu 39,47 tone, si judetele Timis - 35,60 tone, Arges - 27,17 tone si Suceava 26,00 tone.
Administratiile locale din Olt au intocmit proiecte declarate eligibile in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, fapt care claseaza judetul pe locul doi la nivel national in privinta atragerii fondurilor europene.
Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str.
691 se afla magazinul PROFI Loco din comuna Arbore, judetul Suceava. ... Tot in format Loco functioneaza si unitatea din Magureni, judetul Prahova. ... Magazinul din Racari este cel de-al 15-lea din judetul Dambovita.
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni, dupa sedinta BPN, ca o comisie formata din primii cinci lideri ai partidului si lideri ai organizatiilor cu rezultate bune in alegeri va analiza candidaturile pentru secretarii de stat, pe baza unor criterii de competenta si onestitate.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... Printre judetele care inregistreaza intarzieri in raportarea datelor se afla Olt (27,24%), Timis (43,45%), Bacau (44,77%), Constanta (47,28%) si Suceava (48,28%).
"Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa. ... Si cei de la Astra vin dupa cateva rezultate nefaste, au schimbat antrenorul si cred ca vor da totul ca sa castige.
google-analytics.com