Cautare

5670 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul iasi" (4.25 secunde)
Locul desemnat pentru a gazdui acest eveniment nu a fost ales intamplator, avand in vedere ca la alegerile locale din luna iunie, PD-L a obtinut in judetul Neamt un procent de 44 la suta din totalul voturilor.
Primul teren, situat in satul Sotrile, comuna Nistoresti, judetul Prahova, are 5.000 de metri patrati. ... Al doilea teren are 423,5 metri patrati si se afla in Voluntari, judetul Ilfov, valoarea acestuia fiind de circa 46.
Castiguri medii nete apropiate de cel inregistrat la nivel national, dar sub acesta, au fost consemnate in judetele Constanta - 1.224 de lei, Iasi - 1.223 de lei, Timis - 1.222 de lei, Olt - 1.218 lei si Mehedinti - 1.217 lei.
Spre exemplu, in judetul Iasi s-au inregistrat 60 societati care au intrat in insolventa in luna ianuarie, fata de 37, cate s-au inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.
xxx Pe 13 iulie 2017, un cetatean din judetul Iasi a semnalat ca a vazut un avion cu flacari la motoare care s-ar fi putut prabusi in zona localitatilor Prisecani si Osoi.
Un jandarm a fost agresat de un barbat care participa la manifestarea traditionala organizata in comuna Ruginoasa din judetul Iasi, a anuntat, vineri, Jandarmeria Romana.
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
Organizatia PSD Iasi si-a ales in cursul zilei de sambata un nou presedinte, in persoana lui Gheorghe Nichita, nimeni altul decat primarul Iasiului. ... Alegerile au venit ca urmare a retragerii lui Ion Solcanu din functia de presedinte al PSD Iasi, motivele lui fiind de natura personala.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
In perioada 17-22 decembrie 1989, respectiv pana la fuga lui Nicolae Ceausescu din Comitetul Central al Partidului Comunist Roman (la al carui ultim congres, al XIV-lea, ati participat cu aplomb, ca delegat de Iasi), au fost scoase tancuri doar la Timisoara si la Bucuresti, dar nici acolo nu au tras pana la plecarea dictatorului.
Ioan“ din Iasi cu intentia declarata de a-si mari bustul pentru obtinerea unei slujbe mai bune în Italia.Conform dr.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi.
Statescu si Petre Gradisteanu merg la Viena, unde Gradisteanu isi cere personal scuze pentru organizarea sarbatorii de la Iasi, unde fusese dezvelita statuia lui Stefan cel Mare si fusese citita poezia manifest a lui Eminescu, Doina.
Un bebelus din Iasi a murit in timpul slujbei de botez. ... Au inceput manevrele de resuscitare care au continuat la spitalul Sfanta Maria din Iasi, dar, din nefericire totul a fost in zadar.
Pedistul Vasile Coca a fost nevoit sa-l duca pe tatal sau la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.
Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila. "Joia trecuta am fost la Iasi si am analizat cu specialistii de acolo zona metropolitana Iasi.
google-analytics.com