Cautare

7657 de rezultate pentru "rezultate licenta iulie 2009 ush id" (3.09 secunde)
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Se stie, insa, ca gruparea "Spiru Haret", daca o putem numi astfel, este strans legata de UNPR, care a si incercat de-a lungul timpului sa promoveze diverse nume din preajma lui Bondrea in functii grele (un exemplu ar fi propunerea, acum cateva luni, a generalului Doinel Dinuica, prorector la USH, drept membru al CSM).
La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie. ... Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie. ... Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
Consiliul UE a aprobat, ieri, noile reglementari privind tarifarea in serviciul roaming, noile tarife pentru mesajele scrise si pentru transferul de date in roaming pe teritoriul statelor membre, care vor intra in vigoare la 1 iulie, potrivit datelor Consiliului UE.
Romania a inregistrat in iulie o rata anuala a inflatiei de 7,1%, cea mai mare din Uniunea Europeana (UE), in conditiile in care media la nivelul UE a fost de 2,1%, arata datele publicate luni de Eurostat.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Cotidianul Libertatea a fost achizitionat de trustul elvetian Ringier in iulie 1994, care a relansat publicatiaca tabloid.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Nu se mai poate ca un microbuz, apartinand unei firme, sa fie condus de un sofer angajat la o alta firma, iar abonamentele sa fie eliberate de o a treia” a declarat acesta, adaugand ca obtinerea de licenta de catre operatorii de transport public se face dupa criterii preferentiale, fara a fi respectate bazele legale, nici de catre institutia abilitata, in acest caz, Autoritatea Rutiera Romana si nici de operatorii de transport.
Comp, plus indiferenta autoritatilor in domeniu de la Bucuresti au lasat Salubritatea fara licenta de operare. ... Daca din varii motive, firma, in cazul nostru Salubritatea, nu primeste licenta, atunci intra in vigoare articolul de care vorbeam mai sus, 30, alineatul 8, care prevede organizarea licitatiei.
"Am propus schimbarea pentru ca suntem nemultumiti de prestatia sa, in sensul ca nu s-a ocupat sa obtina licenta in timp util si abia cand era prea tarziu a venit sa spuna ca nu poate lua licenta si trebuie modificata forma de organizare a Salubritatii.
"Am propus schimbarea pentru ca suntem nemultumiti de prestatia sa, in sensul ca nu s-a ocupat sa obtina licenta in timp util si abia cand era prea tarziu a venit sa spuna ca nu poate lua licenta si trebuie modificata forma de organizare a Salubritatii.
Conform unui proiect de lege propus de Finante, Loteria Romana va avea monopol pe organizarea si exploatarea jocurilor de noroc tip loto si a jocurilor de tip pariu sportiv, pentru care va fi scutita in continuare de la plata taxei de autorizatie si de licenta.
Comisia Europeana a aprobat cererea pentru licenta de import depusa de o singura fabrica de zahar din cele sase care doresc sa importe zahar in acest an, dar numele ei este confidential, potrivit datelor furnizate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru NewsIn.
Pe baza noii legi a energiei electrice, care va intra in vigoare la 23 februarie, efectuarea tranzactiilor cu energie va putea fi realizata doar de bursele care au licenta. In acest sens, BRM a solicitat ANRE sa-i acorde licenta de bursa de energie.
"Participarea este deschisa pentru titularii de licenta de producere si titularii de licenta de furnizare a energiei electrice, inclusiv marii consumatori industriali care detin licenta de furnizare", potrivit OPCOM.
"Datorita acestui fapt consideram ca a fost incalcat articolul 57 din Legea Audiovizualului, alineatul 1 litera b, iar acestui post i se poate suspenda licenta.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
google-analytics.com