Cautare

461 de rezultate pentru "profesionisti" (3.06 secunde)
"Acest guvern trebuie sa mearga cu oameni solizi, seriosi, profesionisti, pentru ca ne asteapta o perioada dificila. (...) Ministrii nu ar trebui numiti pe criterii subiective, prefer oamenii stapani pe domeniul lor, sa fie oameni capabili", a spus Iliescu.
"Imi prezint demisia de onoare din functia de sef al DGIPI si sper ca acolo sa acceada doar profesionisti de marca, care prin prestatia lor sa ajute conducerea MAI si Guvernul Romaniei la fundamentarea deciziilor in zonele de competenta si sa participe viguros la lupta impotriva amenintarilor pe care crima organizata si coruptia le genereaza", arata Virgil Ardelean intr-o declaratie de miercuri remisa agentiei MEDIAFAX.
Liderul sindical doljean a spus ca protestul are loc "pentru ca ne dorim un trai decent si o Romanie institutionala bazata pe profesionisti".
Centrul este imbacsit de tarabe cu flori asezate pe trotuar, de fel si fel de "liberi profesionisti" specializati in exercitii de dictie de genul:
Eu spun ca in cazurile in care oamenii au fost profesionisti, ei au ramas pe post", a comentat Dragomir. (A.
"Eu am mai fost cu partidul (PDL - n.r.), dar era altceva , staff-ul meu nu e format din profesionisti", a mai precizat fiica cea mica a presedintelui.
"Este un vot pentru cei care ne pot reprezenta cel mai bine in Europa, sunt batalii de dus in numele Romaniei in PE si de aceea indemnul meu este sa ii alegem pe cei mai buni profesionisti capabili sa spuna raspicat si ferm in Europa ca niciun fel de atac impotriva Romaniei nu este de acceptat, indiferent din ce familie politica ar putea sa vina un atac, din Olanda, din Germania, sau din alta parte.
Va fi o lucratura de profesionisti, ca sa fim clari. Si nu stiu daca Lazaroiu si compania vor reusi sa contracareze aceasta avalansa de atacuri.
(...) De asemenea, am solicitat sa ne indreptam si catre profesionisti din afara sferei politice. In acest moment, tara are nevoie de solutii pe care nu doar politicul le poate furniza.
Pentru ca ceea ce reprezinta astazi principala neimplinire a actualului guvern este neadaptarea politicii economice la conditiile concrete ale crizei romanesti", a mai sustinut Geoana, precizand ca la schimbarea guvernului PSD va aduce "profesionisti" pe portofoliile economice.
Am alaturi de mine voluntari dedicati si profesionisti, care se strang deja in multe orase, comune si sate. Oamenii inteleg ca miza este mare.
As pune prim-ministru oameni de genul tehnocratilor, asa cum este Daianu sau Florin Georgescu, pentru ca este clar ca in momentele acestea de derapaje economice intr-o criza economica mondiala ai nevoie de profesionisti", a declarat Sorin Oprescu.
In afara de adevaratii profesionisti, Bogdan Aurescu la Extrene si Cristian Vladescu la Sanatate, de restul tehnocratilor nu am auzit, iar ceilalti, daca nu sunt pedelisti, sunt apropiati de PD-L.
El a subliniat ca problema adevarata a Romaniei in acest moment este iesirea din criza, iar Geoana va raspunde acestei probleme prin proiectul Iohannis, care reprezinta "promisiunea unui premier independent si competent, a unor ministrii profesionisti, a unui plan anticriza".
Guvern de profesionisti. Indiferent daca Curtea Constitutionala valideaza contestatia PSD sau frauda PD-L. Daca e Mircea Geoana presedinte, un tandem cu Crin premier e garantat.
Desemnarea lui Emil Boc, demis de Parlament prin motiune de cenzura, in functia de premier nu este o surpriza pentru clasa politica, deoarece este cunoscuta lipsa de profesionisti adevarati din tabara lui Traian Basescu.
Suntem un partid al stangii si as vrea sa avem in jurul nostru si buni organizatori si oameni eficienti (precum sunt multi dintre cei pe care unii ii numesc "baroni"), dar si profesionisti respectati, specialisti, oameni cu carte si cu educatie.
"Si Ludovic Orban si Calin Popescu Tariceanu imi sunt prieteni si buni profesionisti, insa cred ca Antonescu ar avea mai mari sanse la un nou mandat, pentru ca atrage tot mai multe preferinte", a mentionat liderul local liberal.
Eugen Nicolicea a subliniat ca, personal, " o strangere de mana valoreaza mai mult decat orice protocol", in timp ce Liviu Campanu a tinut sa sublinieze ca independentii au foarte multi profesionisti in teritoriu care ar putea prelua conducerea unor deconcentrate in situatia in care "pedelistii le-ar cere sprijinul".
Pentru aceasta, trei capcane sau diversiuni mai importante ii sunt pregatite lui Victor Ponta, fiind repetate mereu de aceiasi cunoscuti profesionisti ai manipularii.
google-analytics.com