Cautare

626 de rezultate pentru "procese de divort reghin" (3.01 secunde)
Investitiile asumate de cumparatorii societatilor privatizate au fost realizate in proportie de 27%, restul aflindu-se in diferite grade de indeplinire, contractele fiind in derulare postprivatizare, precizeaza un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare. ... Patronii sunt nemultumiti de organizare. Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ.
Ministerul Transporturilor a semnat, miercuri, contractele pentru extinderea la patru benzi a trei sectoare ale centurii municipiului Bucuresti, proiecte cu o valoare totala de 245 milioane de lei, fara TVA.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. ... Evenimentul de inaugurare va fi marcat prin surprize pentru toti clientii Deichmann, reprezentand un prilej ideal pentru innoirea garderobei de toamna-iarna.
Cele doua deschideri fac parte din planul retailerului german de extindere pe piata romaneasca cu scopul precis de a deschide aproximativ 100 de magazine.
Retailerul german de imbracaminte Takko va deschide pe 4 septembrie un nou magazin in Romania. Incepand cu aceasta zi, clientii din Bucuresti se vor putea bucura de cele mai noi tendinte de stil in noul magazin Takko, situat pe Str.
Astfel, de acum, noile magazine vor avea o noua infatisare, mobilierul fiind schimbat, iar amenajarea modificata. De asemenea, in magazinul din parcul de retail Vulcan Value Center, compania va avea iluminat LED in unitate. Urmatoarele magazine Takko de pe plan local vor fi realizate dupa acest nou concept.
Fotbalistele de la Real Craiova au revenit pe locul doi in seria vest a Ligii I dupa ce au trecut, pe teren propriu, de Motorul Oradea, scor 4-0, echipa care inaintea meciului ocupa locul secund, avand cu un punct mai mult decat oltencele.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Maestrul Tudor Gheorghe prezinta spectacolul "Lectia" la Targu Jiu, pe data de 7 Mai 2014. Pretul unui bilet este 50 de lei.
Vera Andronic din Manastirea Humorului duce mai departe, spre generațiile viitoare, arta confectionarii pieselor de port traditional, specifice acestei localitati. Activitatea de creator popular a inceput de la varsta de 10 ani, mentor in tainele acestui mestesug i-a fost chiar propria mama.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic. ... Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Carla Dinu) Grandios in vorba si comportament, impulsiv, fara experienta politica, Donald Trump nu a avut initial nicio calitate evidenta care sa-l recomande pentru fotoliul de la Casa Alba.
Cum nu esti de una singura implicata in acest triunghi amoros, iata cum ai putea sa pui problema ca sa nu innebunesti facandu-ti planuri si procese de constiinta.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
De ce merge greu calculatorul si cum se elimina cauzele Cu urmatoarea ocazie cand va veti intreba de ce merge greu calculatorul, amintiti-va de cele cateva recomandari pe care vi le facem in continuare, utile pentru a identifica si inlatura, fara a apela la un specialist, cauzele ce-l fac sa functioneze tot mai lent pe zi ce trece.
google-analytics.com