Cautare

2792 de rezultate pentru "primarul" (7.63 secunde)
Pentru Marian Iordache (foto), primarul din Medgidia, anul de mandat care tocmai se apropie de sfarsit a fost cel mai greu. ... Si Cristian Telehoi, primarul din Cobadin, s-a plans ca acest an de mandat a fost unul greu.
La Alba-Iulia, primarul PDL Mircea Hava este cotat la 44%, candidatii USL testati in sondaje, Ioan Darzu si Calin Potor, trecand cu putin de 30%.
euro, iar puterea in Bucuresti se va concentra in mana unui om - primarul general - si a unui singur consiliu - cel al Muncipiului Bucuresti (CGMB). ... Primarul sect. ... Primarul sect.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
Legea spune ca, daca este dat afara din partid, primarul nu-si pierde mandatul, asa ca partidele parasite ii tin legati de glie fie pentru a le pune bete in roate, fie pentru ca spera ca se vor razgandi si vor candida tot din partea lor.
Legea spune ca, daca este dat afara din partid, primarul nu-si pierde mandatul, asa ca partidele parasite ii tin legati de glie fie pentru a le pune bete in roate, fie pentru ca spera ca se vor razgandi si vor candida tot din partea lor.
Desi a obtinut aprobarea consilierilor locali sa amaneteze bugetul primariei pe 20 de ani pentru imprumutul bancar de 700 de miliarde de lei, primarul Solomon a semnat pe furis contractul cu SC UTI International SRL Forli Italia.
Primarul Cornel Andrei este acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Segarcea ca a incheiat mai multe contracte pentru executarea unor lucrari publice fara a respecta procedurile privind achizitiile publice si organizarea de licitatii.
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului. ... Primarul Dumitru Moinescu, impreuna cu seful Politiei Medgidia, Lilian Buzea, sunt cercetati acum pentru infractiunea de favorizare a infractorului.
"M-a cautat primarul pe Facebook si Twiter. ... Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat vineri seara, la Realitatea Tv, ca a primit o invitatie de la primarul Washington-ului, iar scopul vizitei sale este de a "capacita" personalitati si investitori americani sa vina in Romania.
Astfel, Ion Ionita, primarul din Agigea, a schimbat catedra de profesor pentru confortabilul fotoliu din spatele biroului de primar, in speranta ca "fiind modelator de caractere, voi reusi sa schimb ceva si prin Primarie, dar degeaba, toti sunt pusi pe capatuiala”, sustine acesta.
Primarul Antonie Solomon a avizat aceasta propunere si a transmis-o mai departe consilierilor locali, convocandu-i totodata in sedinta extraordinara in data de 13 aprilie.
Primarul din orasul Eforie, Ion Ovidiu Brailoiu (foto), care se afla la al doilea mandat, considera ca acest an a fost mai dificil din punct de vedere financiar fata de ceilalti ani.
Acesta a spus ca primarul s-a folosit de functie pentru a-i retroceda bunicului sau mort, Ion Mitru, un teren de cateva sute de metri patrati situat pe marginea drumului national Craiova-Caracal, drum ce va fi modernizat cu fonduri guvernamentale.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
"Primarul m-a lovit in fata" ... In timp ce baietii montau un banner, primarul Pupaza a oprit masina, s-a dat jos si a inceput sa ne injure si sa ne ameninte.
Cariera ilegala din care se exploata nisip a bagat zazania intre primarul Marin Cioc si unii consilieri locali. ... Primarul localitatii Castranova, Marin Cioc, a intrat in conflict cu unii dintre consilierii locali.
Gazda primitoare, primarul Constantin Samson a facut tot posibilul ca cei 33 de senatori social democrati veniti in frumosul oras de munte sa isi imbogateasca cunostintele despre Azuga, si le-a povestit despre prioritatile localitatii situate pe cea mai circulata vale transcarpatica a Romaniei - Valea Prahovei.
Noi am luat o pompa de la Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF) pe care am pus-o in functiune deoarece nu putem sa mai stam si sa privim cum peretii se fisureaza si casele cad de atata stat in apa", a spus Florea Cone, primarul din Macesu de Jos.
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
google-analytics.com