Cautare

851 de rezultate pentru "pictura icoanelor pe lemn" (4.29 secunde)
Printre cei care expun lucrarile de pictura, desen si modelaj se numara elevii George Baditescu, Lucian Macrea, Manuel Mihalache, Roxana Campeanu, Cristina Mihai. Ceramistul Silviu Ioan Soare, cel care ii indruma pe acesti elevi talentati din Calarasi, s-a nascut la data de 30 martie, 1955, la Baia Mare.
Profesia sa de baza este nu cea de cantaret, ci de profesor de pictura. El absolvit o facultate de arte plastice si a trait multi ani, in Germania, unde a muncit ca profesor de pictura. ... El a facut tabloul pornind de la fotografiile Simonei pe terenul de tenis.
Bean, Nicu Constantin, in timp ce Jimmy Stanescu s-a bazat pe actori romani precum Toma Caragiu, Gheorghe Dinica, Amza Pellea, Sergiu Nicolaescu, Ion Besoiu, Stefan Mihailescu- Braila.
Pictorul Leonard Antonescu participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... De un an m-am reapucat de pictura, dupa o pauza de zece ani!
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un nou episod din Amintiri de pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos. Pe vremea cand eram elev si cutreieram pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos, din tinutul Calarasiului, am gasit intr-o zi o strada care azi e disparuta.
Expozitia a fost curatoriata de regretatul critic de arta Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei, plecata dintre noi pe 23 decembrie 2020. Galeria SENSO este situata pe Calea Victoriei nr. ... Expozitia va ramane deschisa pana pe 25 februarie 2021.
Desi are performante rasunatoare in meseria si domeniul pe care si l-a ales cu 25 de ani in urma, cand a parasit sportul de performanta, Mihai Dragomir ne-a acordat un interviu in care l-am provocat sa ne vorbeasca despre unul din hobby-urile lui: pictura.
nastase.wordpress.com - Marin Sorescu In urma cu peste 20 de ani, Marin Sorescu mi-a daruit o pictura, Corida in Yucatan. ... Poezie, teatru, romane, eseuri, politica, pictura - Sorescu a insemnat pentru multe generatii speranta unei innoiri a gandirii si a limbajului.
Animator al vietii culturale, Ionel Constantin a contribuit la infiintarea Muzeului Raional din Calarasi, la functionarea teatrului de amatori, a activat in presa locala, in cenacluri literare, a deschis expozitii personale de pictura.
Ziua Dunarii sarbatorita pe 9 iulie la Calarasi La Calarasi va avea loc sambata, 9 iulie, in Parcul Central, cea de-a 4-a editie a evenimentului Ziua Dunarii. ... - concurs de pictura in acuarela - participantii vor fi 10 elevi de la clasa de pictura din cadrul Palatului Copiilor Calarasi;
Si cum este in vacanta de vara si are mult timp liber, tanara s-a pus pe treaba. ... Incantati de schimbare, vecinii ei au vrut sa aiba si ei o pictura pe scara blocului. ... Gabriela si-a descoperit pasiunea pentru pictura pe cand avea doar patru ani.
Pe atunci, obisnuia sa cotrobaie prin targurile de vintage din Bucuresti. ... Aveam proiectele mele artistice inca din 2005, pe cand incercam sa fac cunoscuti pantofii personalizati A!urea, si lampile Naive Design (naivedesign.blogspot.com).
Ceea ce este cunoscut in folclorul politic drept "grupul de la Cluj" reprezenta o solutie pe care am gandit-o in anul 2000 pentru problemele PSD din Transilvania. ... Sau ca sa-l parafrazez pe Victor Ponta, rolul de Richelieu ardelean.
Vasile Gordon) Nu ne oprim acum sa istorisim minunea pe care o savarseste Mantuitorul asupra bolnavului ce suferea de 38 de ani.
El s-a referit de fapt la problema interzicerii icoanelor in scoli promovata in urma unei decizii a Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.
' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? Luand cu sacosa milioane de dolari credit de la fostul Bancorex, deci, din banii statului, pe care nu i-a mai dat inapoi niciodata.
Mirajul icoanelor il simt insa adevaratii credinciosi care vad in icoane intretinerea dialogului continuu cu Dumnezeu si cu toti sfintii. Icoana Maica Domnului Indrumatoarea din Biserica de pe Strada Dealului - biserica ce poarta hramul Sf.
Din anul 2010 cand au inceput lucrarile si pana acum, Biserica si statul au cheltuit aproximativ 100 de milioane de euro pe santier. Potrivit contractului, pe 25 noiembrie, Catedrala Mantuirii Neamului trebuie predata de constructor, finalizata la rosu.
Ii vezi pe cei care sunt pe arenele de fotbal ca, intre doua pase si trei injuraturi, mai trag cate o cruce adanca, pentru ca mataniile le fac oricum fara voia lor.
Desi zeci de analisti defileaza pe ecranul vietii noastre in incercarea de a ne explica diferenta dintre bine si rau, ii inregistram definitiv pe retina inimii doar pe aceia care creeaza sau dezvaluie sensuri.
google-analytics.com