Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (3.02 secunde)
1989 - 2009 - Viziune si Perspective dupa 20 de ani de Tranzitie", organizata la Bucuresti de Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena. ... "Felicit Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena pentru organizarea acestei conferinte.
Eu am avut o intalnire la Viena cu principalele banci care au sucursale in Romania, dupa care a urmat o intalnire a FMI cu bancile tot la Viena.
Ce nevoie avem noi de ei, atata vreme cat ne tratam la Viena ? ... Dupa ce a pus ban peste ban din banu’ pentru campania electorala a lui EBA, s-a tratat la Viena pe Hilfestrasse, unde sunt cele mai bune magazine.
Viena are 23 de cartiere, coordonate la nivel central de primar, care este si guvernator al Vienei (Viena fiind unul dintre statele federale).
Doi ani mai tarziu, in 1897, a calatorit la Viena, unde a lucrat in sectia de finisare artistica a unei fabrici de mobila.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca rezultatele analizelor arata ca seful statului trebuie operat de urgenta, confirmand totodata faptul ca presedintele va fi operat intr-o clinica privata din Viena.
Traian Basescu a fost operat de hernie de disc in urma cu 48 de ore, la Spitalul Universitar din Viena. ... "Presedintele este plin de energie si capabil in acelasi timp sa-si exercite functia", au declarat medicii de la Spitalul Universitar din Viena.
Presedintele Traian Basescu a avut o agenda incarcata in cursul zilei de ieri, la Spitalul Universitar din Viena, unde este internat dupa operatia de hernie de disc. ... Primul demnitar care l-a vizitat pe Traian Basescu la spitalul din Viena a fost ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu.
Vizitat de consilierii prezidentiali Consilierii prezidentiali Sergiu Medar, Adriana Saftoiu si Claudiu Saftoiu l-au vizitat ieri pe presedinte la spitalul din Viena.
"Spre deosebire de alte persoane, care se imbolnavesc din cand in cand, domnul Tariceanu nu vrea sa se imbolnaveasca, la Viena, in timp ce presedintele sta la pat, Tariceanu a jucat fotbal cu oficialii europeni si a discutat probleme de aderare".
Dupa operatia de hernie de disc pe care a suferit-o in urma cu o saptamana la Viena, presedintele Traian Basescu s-a intors miercuri in tara la bordul unui avion care a aterizat la Baza 90 aeriana, pe Aeroportul Militar Otopeni.
Orasul unde s-a publicat prima data in Romania capodopera Luceafarul Textul a aparut, gratie omului de cultura Alexadru Djuvara, in paginile ziarului Dunarea, pe 25 iulie 1883, la doar cateva luni dupa ce fusese publicat in ,Almamahul Societatii Studentesti Romania Juna din Viena.
De un voiaj de patru zile pe bani publici a beneficiat in 2006 si Stefan Pane, soferul care l-a condus pe vicepresedintele CJ Victor Odolbasa la Viena.
Iorgovan a fost internat la Sectia oncologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti in urma cu doua saptamani, dupa o perioada de chimioterapie la Viena.
Presedintele Traian Basescu a avut la Viena o discutie cu omologul sau austriac, Heinz Fischer, abordand probleme de interes politic, dar mai ales economic.
Mediatorii si observatorii din cadrul formatului de negociere "5+2" pentru Transnistria se vor reuni martea viitoare la Viena pentru a discuta despre reluarea tratativelor cu partile aflate in conflict, a anuntat joi Philip Remler (foto), seful misiunii OSCE pentru Republica Moldova.
Ministerul roman de Externe afirma intr-un comunicat ca a facut demersuri "insistente si repetate", atat la Bucuresti, cat si la Viena, prin toate mijloacele diplomatice si consulare aflate la dispozitie, pentru aplicarea mandatului european de arestare a cetateanului roman Severin Tcaciuc (foto).
Un incendiu a izbucnit ieri in cabina pilotilor unui avion al companiei Austrian Airlines, insa aeronava, care venea de la Viena, a reusit sa aterizeze pe aeroportul din Iasi, fara a exista victime, pasagerii si echipajul fiind debarcati, potrivit directorului aeroportului, Marian Vasile, citat de www.mediafax.ro.
Declaratia politica a zilei a venit din partea senatorului de Cluj, Alexandru Cordos, vicelider al Grupului PSD, care readuce in memoria publicului semnificatia sumbra a Dictatului de la Viena din 30 august 1940.
A fost schimbat un profitor mai mic cu un profitor mai mare, avand in vedere ca sotia lui Ungureanu (stabilita de ani buni la Viena) primeste o leafa de 80 000 euro pe luna de la OMV AG Austria (cumparatoarea pachetului majoritar la Petrom) pentru servicii inchipuite de consultanta medicala.
google-analytics.com