Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (3.74 secunde)
Ea te hraneste, te integreaza, te pregateste pentru calatoria interioara, iti aminteste de fata ta originara. in clipe de iubire profunda apar crampeie ale fetei originare, desi aceste crampeie vin ca reflectii. ... De fapt, iubirea te face sa fii tot mai nemultumit.
Si in Romania, soarta celor 3 jurnalisti a trecut pe planul doi in acest week-end indoliat pentru suflarea de pe glob. Papa Ioan Paul al II-lea s-a stins din viata, dupa 26 de ani de pontificat si dupa o indelungata agonie.
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Vizita Papei Francisc in Romania va avea loc in data de 31 mai 2019.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Libertatea presei - drept constitutional fundamental ce se impune a fi respectat.
a publicat un raport continand un punct de vedere credibil cu privire la observatiile OZN. ... - Nu exista nicio explicatie pentru ceea ce au vazut si filmat acesti doi piloti de avioane de vanatoare. In schimb, Biserica are multe de spus, teologic, despre posibilitatea vietii in spatiul cosmic.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului. Acesta a transmis mamelor ca este de datoria lor sa pastreze aceasta traditie.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. Audienta saptamanala a fost tinuta in sala Paul al VI-lea de la Vatican. Papa Francisc:
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina. Suveranul pontif a indemnat lumea sa-si aminteasca de poporul martir.
NOUL PAPA este argentinian de origine italiana, cardinal din februarie 2001. ... Inainte de a fi preot a fost inginer chimist. Nu-i plac mondenitatile, nu are masina, se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun si a renuntat la somptuoasa locuinta din Buenos Aires, destinata arhiepiscopilor.
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri. Inca un semn care - am spune - marturiseste stradania acestui Suveran Pontif - mai mare poate decat a predecesorilor - de a reconcilia bisericile crestine.
De fiecare data cand o conducere este inlocuita cu alta se ridica numeroase intrebari, printre care cea mai des auzita se refera la capacitatile noului lider, daca se va putea ridica el la "valoareaā€¯ precedentului.
Carmen Ileana Moldovan (foto) publica pe siteul www.libertateapresei.ro, articolul "Libertatea presei, ultimul bastion al civilizatiei", pe care il puteti citi in continuare. 'La temelia unei societati democratice nu poate si nu trebuie sa stea altceva decat libertatea cuvantului, cea a libertatii de opinie.
Sunt liber - Antonio Tabucchi Libertate = toleranta Nu pui temelia libertatii atunci cand ii impusti pe cei ce gandesc altfel decat tine - Antoine de Saint-Exupery Libertate toleranta Ai curajul sa fii liber?
Duminica, 3 mai, vom celebra Ziua Mondiala a Libertatii Presei, sarbatoare instituita la 23 decembrie 1993 de Adunarea Generala a ONU.
In decembrie '89 si-a obtinut si presa libertatea. ... De fapt, presa si-a castigat nu libertatea, ci dreptul la libertate. Sau, ca sa folosesc cea mai frumoasa definitie a libertatii pe care o cunosc, si-a castigat "dreptul de a nu minti".
google-analytics.com