Cautare

539 de rezultate pentru "papa francisc adam si eva" (3.58 secunde)
Papa Benedict a demisionat dupa ce a aflat de existenta unui grup de homosexuali la conducerea Bisericii Catolice Suveranul Pontif a decis sa-si inainteze demisia in aceeasi zi in care a fost informat despre existenta unei puternice factiuni gay, aflata in structurile de conducere ale Vaticanului.
Noul Papa Benedict al XVI-lea va gasi o fereastra de patru-cinci ore in programul sau supraincarcat si va onora cu sfanta sa prezenta Adunarea Ecumenica a Bisericilor Europene, care va avea loc anul viitor la Sibiu in septembrie.
Dupa ce Papa Ioan Paul al II-lea a reusit sa promoveze anual intalniri internationale pentru dialog si pentru depasirea disputelor religioase, organizand sinoade ecumenice, Zile mondiale de rugaciune pentru pace, la care participau reprezentanti ai tuturor religiilor, succesorul sau pe scaunul papal isi cam face de cap.
Care ar fi avantajele si dezavantajele impozitarii progresive a veniturilor mari ale persoanelor fizice si care sunt limitele impozitului forfetar comparativ cu cota unica, pentru persoanele juridice - acestea sunt temele care preocupa firmele private si pe angajatii lor.
Anda Adam trebuie sa se opereze de urgenta la picior. Vestea a primit-o la scurt timp dupa ce si-a anuntat prietenii virtuali ca se afla la spital, pentru mai multe investigatii. ... Anuntul a fost facut chiar de Anda Adam, pe Instagram.
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
Firmele mici si mijlocii (IMM) din Romania au luat cu asalt, ieri-dimineata, site-ul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a depune on line proiecte prin care solicita finantare europeana pe Programul Operational Sectorial pentru "Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013", Axa prioritara 1, Domeniul major de interventie "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM".
Nidri este fara doar si poate un loc cu totul aparte din Lefkada, Grecia, pentru stilul sau modern, mai sofisticat, plin de turisti, este locul cel mai animat;
Anda Adam se afla in centrul unui scandal de proportii! Lucrurile sunt cat se poate de serioase, caci se pare ca Anda Adam a fost evacuata din casa in care a locuit pana acum.
Episcopii catolici reafirma sustinerea pentru proiectul de modificare a Constitutiei Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie 2018, pentru modificarea articolului 48, alineatul 1, din Constitutia Romaniei.
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei. El a transmis si mesaje Chinei, o tara atee.
Profitand de "Ziua Scriitorilor", femeile liberale din Constanta, printre acestea numarandu-se ca si organizator Olga Zeicu, au prezentat vineri, 3 martie a.c., un simpozion cu tema "Femeia in cultura romaneasca si universala".
Diferente intre catolicism si ortodoxism Marea Schisma din 1054 este unul dintre cele mai importante evenimente ale religiei crestine, acesta fiind momentul in care Europa se imparte in cele doua mari confesiuni create: ortodoxism si catolicism.
Frumoasa vedeta a fost invitata la Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a cantat si prezentat evenimentul.
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
Pana la reluarea competitiilor din sporturile cu motor, Eva Padlock (36 de ani) reprezinta cea mai mare pierdere pentru amatorii curselor din campionatul mondial de motociclism viteza.
Eva Catalin si Razvan Moraru au venit la targul 100 de traditii romanesti organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR. Specificul atelierului este simbolul si facem pictura pe lemn decupat. Putem lucra multe lucruri, si la comanda.
Comisarul pentru multilingvism, Leonard Orban, si-a finalizat cabinetul prin numirea ultimului dintre cei sapte membri ai acestuia, spaniola Eva Valle Lagares, a declarat purtatorul de cuvant al comisarului roman, Pietro Petrucci.
google-analytics.com