Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (4.49 secunde)
pe banii cui a dus Traian Basescu (marinar, presedinte, ce-o fi) acei 450 de oameni la vila de la Neptun? ... Chiar si asa, pentru 450 de invitati, in vila de protocol de la Neptun, ar fi fost facute niste cheltuieli.
Scoateti un act juridic constitutional si eu ma duc la Neptun, la plaja Presedintele Traian Basescu a afirmat ca, in momentul in care Parlamentul va adopta un act juridic care sa fie constitutional si care sa prevada ca premierul trebuie sa mearga la Bruxelles, atunci el ii va transfera tot ceea ce stie primului-ministru.
Pentru fapte precum neintocmirea raportului de gestiune, inexistenta unor documente contabile justificative, neinregistrarea pe casele de marcat sau inexistenta casei de marcat, au fost amendate contraventional restaurante, baruri, cluburi si fast-fooduri precum Rosemarie si Club Temple din Neptun, Crama Murfatlar tot din Neptun, Venus Holiday 2000 si altele.
Pitita undeva pe lista, SC Holiday Club Neptun SA are doar putin peste 85 milioane lei datorii la stat.
Acesta se afla in Halta Neptun, chiar in fata info-chioscului Primariei Mangalia. ... Circa 10-20% din apartamentele din Mangalia si Neptun apartin unor persoane din tara, care le-au cumparat pentru a le transforma in locuinte de vara.
In perioada 30 august-3 septembrie, in statiunea Neptun se deruleaza cea de a XXXVII-a editie a Targului de marfuri textile si incaltaminte "TEXIN".
Cele mai cautate locatii sunt in continuare cele din statiunea Neptun si Costinesti, in fiecare fiind inregistrati peste 18.000 turisti.
Un roman consuma, in medie, 5,5 kilograme de peste pe an in conditiile in care consumul mediu anual de peste in Uniunea Europeana (UE) este de 20 kilograme pe cap de locuitor, a precizat, vineri, la Neptun, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA), Gheorghe Stefan.
Narcis din statiunea Saturn, Vraja Marii si Neptun din Eforie Nord. ... Narcis de la 2* la 3*, Vraja Marii de la 2* la 4* si Neptun la 4*.
O echipa a TVR a fost trimisa la Neptun, pe banii contribuabililor, pentru ca Basescu sa-si poata lansa mesajul fara sa piarda o zi de concediu.
Voyager 1 si Voyager 2 au survolat deja planetele Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si 48 dintre satelitii acestora. ... Misiunea initiala a acestora era de a studia planete ca Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun, sarcina indeplinita in 1989.
Neptun va pune intr-o lumina pozitiva in acest an si va veti simti ca favoritii acestui horoscop, va va ascuti instinctele, sentimentele si intuitia. ... In luna februarie, Neptun va ofera cateva iluzii de care insa veti scapa repede.
Eforie Nord, Neptun si Jupiter. ... Inspectorate Scolare Judetene, Primaria Municipiului Mangalia, Hotel Europa (Eforie Nord) si Hotel Cocor (Neptun).
Insa, dupa ce in 1992 a fost descoperita curtea din spate a sistemului nostru solar, asa-numita centura Kuiper (centura de asteroizi si comete ce inconjoara sistemul solar, extinzandu-se dincolo de orbita planetei Neptun), plina de obiecte transneptuniene, fosile vii ale zorilor sistemului nostru solar, interesul a crescut si NASA a acceptat sa trimita o misiune si spre Pluto si anturajul ei de 5 sateliti naturali.
- Idealismul poate atinge cote inalte in ianuarie 2019, iar careul Jupiter-Neptun ne invita sa privim adanc in noi spre valorile noastre spirituale pe care am dori sa le vedem reflectate si in plan social, in viata de zi cu zi.
Vilele din Neptun sunt ca un miraj pentru seful statului, pentru sefii celor doua Camere ale Parlamentului, pentru persoane importante sau mai putin importante dar care au relatii sus-puse.
Nu mai este sef la Neptun, nu mai invarte protocoalele. ... A stiut el omul sa-si faca afacerile si fara sa fie organizator de treburi pe la Neptun.
E la Neptun, cu speranta ca prea multa presa n-o va deranja. Sau macar hotelierii. Oameni cu bun simt si convinsi ca degeaba ii spun Sulfinei care le e durerea, hotelierii au lasat-o, cel putin deocamdata, in plata Domnului.
Zacamantul de gaze Neptun Deep din Marea Neagra a fost declarat comercial la ANRM. Este pasul premergator pentru a incepe exploatarea gazelor in Marea Neagra.
Astfel, in zona Olimp-Vama Veche au fost dezafectate 17 constructii, dintr-un total de 18, in Costinesti - toate constructiile din lemn si stuf au fost dezafectate din toamna anului 2004, in zona Eforie Nord-Eforie Sud dintr-un total de 19 constructii au fost dezafectate 18, in Constanta plaja este libera inca din toamna anului 2004, iar in zona Mamaia-Navodari dintr-un total de 89 de constructii au fost dezafectate 77.
google-analytics.com