Cautare

2 de rezultate pentru "nandi la voloiac" (2.80 secunde)
Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Banii vor fi alocati pentru instruirea unui numar de 35 de viitori senatori care vor fi desemnati sa participe la activitatile Parlamentului European, ca observatori, pana la obtinerea de catre Romania a statutului de membru cu drepturi depline, respectiv ianuarie 2007.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie. ... Ordinea stabilita de tragerea la sorti va fi respectata la tiparirea buletinelor de vot din toata tara.
"Rol activ in numirea sefilor serviciilor" Proiectul propus de Ion Stan prevede, printre altele, ca membrii comisiilor parlamentare de control au acces la informatii secrete de stat si exercita un rol activ in numirea sefilor serviciilor de informatii.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Membrii comisiei vor discuta in interiorul structurilor PD propunerile de modificare a statutului venite de la organizatiile teritoriale si le vor supune dezbaterii si aprobarii Conventiei Nationale ce se va desfasura cel mai probabil in ultima decada a lui iunie.
Urmatoarea intalnire in Parlament va avea loc la 29 noiembrie, prima zi dupa alegeri. ... Astfel, incepand de astazi si pana la alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie, senatorii intra in vacanta electorala.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Senatorii si deputatii s-au pronuntat ieri, in sfarsit, asupra componentei Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului de Informatii Externe, dupa mai bine de trei luni de neintelegeri legate de numarul de membri si repartitia Senat/Camera a acestora.
Intru intr-o operatiune, o duc la bun sfarsit. Uneori, mai apar si momente de criza, de infrangere, de deruta - si am avut si eu parte de aceste lucruri, in special dupa campania de la Bucuresti.
UDMR vrea sa se implice in elaborarea unui pachet de legi in domeniul descentralizarii invatamantului, culturii, sanatatii si institutiilor sociale, dar si pentru a diminua prerogativele prefectului in teritoriu, a declarat, ieri, liderul Uniunii, Markó Béla.
Este foarte putin probabil ca acest lucru sa se petreaca - si anume ca electoratul sa puna botu' la abureala ieftina a pseudo-politicienilor de conjunctura - dar pana la urma, au si ei dreptul sa incerce marea cu degetul.
Birourile Permanente reunite vor stabili data la care Camera Deputatilor si Senatul vor adopta, in sedinta comuna, proiectul de Lege privind ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2004.
Parlamentul bulgar a ratificat ieri Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, cu un singur vot impotriva. Un singur parlamentar a votat impotriva Tratatului de aderare, independenta Stela Bankova, fosta membra a partidului care se afla in prezent la guvernare.
“Am avut o discutie la Ministerul Apararii si am anuntat ca am fi interesati de organizarea unei baze NATO in judetul nostru. Avem o locatie potrivita la Mogosesti-Siret.
Mentorul social-democratiei mioritice nu s-a multumit numai cu renuntarea la orice functie, dar a mai anuntat si ca "mediteaza” in continuare daca sa ramana in PSD, chiar daca a recunoscut ca este puternic legat sufleteste de acest partid.
Dupa infringerea de la Congresul de acum trei saptamini, tatucul social-democratilor a anuntat ieri ca nu se mai regaseste alaturi de actuala echipa de conducere a PSD si va analiza oportunitatea de a ramine membru in partidul de care este legat trup si suflet.
Conform cererii lui Andon, proiectul de lege a sosit la se-cretariatul comisiei la 10 mai, iar la 12 mai urma sa se intocmeasca raportul pentru ordonanta.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
google-analytics.com