Cautare

286 de rezultate pentru "minerale" (6.57 secunde)
Aducem din Austria premixurile vitamino-minerale. De la Tulcea achizitionam srotul de floarea-soarelui, din judetul Calarasi - grau si porumb ecologic, iar din Alba Iulia aducem carbonatul de calciu.
In acest sens, Puratos a dezvoltat o gama de produse care contine si ingrediente specifice, cu beneficii asupra sanatatii - fibre, vitamine si minerale, fara a compromite in schimb gustul produsului final.
Patronatul Apelor Minerale a fost cel care s-a adresat CNA, pentru a cere interzicerea reclamei, sub motivatia ca nu poate fi prezentata o apa minerala ca fiind mai pura decat alta.
Producerea materialelor de constructii, sticlei si ceramicii fine are o traditie indelungata in Romania datorita, in primul rind, existentei resurselor de materii prime necesare (resurse naturale de minerale nemetalice).
Produceam 500.000 de tone de uleiuri minerale, azi nimic! Pe de alta parte, ati observat ca nici distributia gazelor nu mai este a noastra.
Vodavoda a cerut instantei din Romania sa i se acorde proprietatea intelectuala a formei geometrice sticla patrata, cand lumea este invadata de sticle patrate (spirtoase, sucuri si chiar ape minerale din alte tari).
Kefir Kefirul este foarte bogat in probiotice, vitamine si minerale. Alege kefirul slab, neindulcit. Ceai de ghimbir Acest ceai reduce problemele digestive, amelioreaza durerile provocate de artrita, previne cancerul si lista beneficiilor nu se incheie aici.
Printre alte detalii tehnice se numara carcasa din aluminiu, ecranul cu minerale rezistent la zgarieturi, un cititor de amprente pentru securizarea telefonului, dar si o camera foto de 3.2 megapixeli.
Oamenii de stiinta afirma, intr-un studiu publicat in revista Geoscience, ca au gasit semne, in curioasele linii desenate pe pantele planetei, de prezenta de minerale sarate hidratate, care au necesitat prezenta apei pentru formarea lor.
"Am adus minerale din Romania, precum: baritina de la Cavnic si de la Baia Mare - 90 RON, calco-pirita - 25 RON, baritina galbena - 70 RON, pandante din cristale - intre 10 - 20 RON, inele mari din argint, reglabile - intre 50 - 150 RON.
Mineral Expo (expozitii de bijuteri si minerale) este un proiect ambitios nascut din pasiunea pentru frumos. Informatii : 0728-495.346 www.mineralexpo.ro [email protected] Intre 15 si 18 august 2013, Mineral Expo revine in satiunea Mamaia cu cele mai in voga bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
In fiecare zi a expozitiei, in intervalul 10.00-18.00 vizitatorii vor putea admira misterioase si stralucitoare esantioane de minerale adunate din cele mai indepartate colturi ale lumii, bijuterii in monturi din metale pretioase, obiecte decorative.
In Muntii Lotrului am cautat cianit, dar nu are cristale dezvoltate. Il caut pe cel in pegmatite (roci cu minerale foarte bine dezvoltate).
- Banda lubrifiata imbunatatita este impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti care permitlamelor sa alunece fin pe piele; - O lama laterala imbunatatita si un sistem tip pieptene care ajuta la o mai buna aliniere a firelor de par si la o clatire usoara printre fante.
- Banda lubrifiata imbunatatita este impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti care permitlamelor sa alunece fin pe piele; - O lama laterala imbunatatita si un sistem tip pieptene care ajuta la o mai buna aliniere a firelor de par si la o clatire usoara printre fante.
Complex de enzime reparatoare, spectru larg de minerale, cu SPF 50, Prevage City Smart protejeaza si fortifica, asigurand protectia impotriva razelor daunatoare pielii si mentinand sanatatea tenului, chiar si in cele mai poluate orase.
Sunt prezentate atat cele cateva minerale care sunt considerate de chinezi ca fiind jad, pentru ca nu exista un singur jad, cel mai pretios este jadul acela imperial.
Am inceput sa creez bijuterii din cristale, inele lucrate din sarma, din diferite minerale: cuart cu rutil, turmalina, serafinit, celestina, cristal de stanca, ametist.
In timpul masajului cu miere se produce eliminarea toxinelor si impuritatilor si, in acelasi timp, beneficiati de absorbtia directa si integrala prin piele, a tuturor substantelor pe care mierea le contine (vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti).
Datorita continutului sau de minerale, vitamine si grasimi vegetale miezul de nuca previne colesterolul si protejeaza inima. Miezul de nuca e bogat in cupru si zinc, elemente care pastreaza sanatatea cardiovasculara, ajuta copiii care sunt in crestere si maresc imunitatea organismului.
google-analytics.com