Cautare

834 de rezultate pentru "medicina dentara se aliniaza" (3.76 secunde)
Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti. Clinica este centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare.
In holul central al Campusului Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Denta&Pharma 2006, organizata de Facultatea de Medicina Dentara si Farmacie a aceleiasi institutii de invatamant superior si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura.
Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea si-au eradicat teama de stomatolog si au aflat in premiera ca Denttaglio Clinic nu este un cabinet "de tortura" asa cum numesc multi romani clinicile dentare, ci este un concept care a fost creat din dorinta de a reda o experienta de neegalat in cabinetul de medicina dentara, ajutand la redobandirea si mentinerea sanatatii dentare, dar si la imbunatatirea calitatii vietii printr-o sansa de a zambi natural.
minimalizarea si desconsiderarea sanatatii, invatamantului, culturii x Este aberant ca statul roman sa recomande finantarea bolilor sociale si pe termen lung, prin sponsorizare x Romania nu stie sa-si respecte Intelectualii si consecintele vor fi grave x Medicii nu au facut inca greve, dar Puterea sa nu se joace cur rabdarea lor!
Lazar" din Bucuresti absolvit in 1961, cand a intrat la Facultatea de Medicina, Bucuresti, pe care a terminat-o in 1967, ca sef de promotie. Dupa ce a devenit doctor in medicina (1972), a urmat o serie de studii post-universitare la Universitatea Leiden din Olanda.
Celulele stem inving cancerul si infarctul • La Bucuresti, s-a infiintat Societatea Internationala de Medicina si Chirurgie Regenerativa • Acad.
Magda Marincovici) In cadrul celei de-a IX-a editii a Simpozionului "Academician Nicolae Cajal" (12-14 mai, Bucuresti), patronat de Fundatia "Cajal" si Academia de Stiinte Medicale, se deruleaza si conferinta de primavara a Federatiei Europene a Academiilor de Medicina (FEAM).
- Sunt medic primar medicina generala pediatrie si formator medicina paleativa. Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Se pot confunda cu o nevralgie, cu o sciatica, cu reumatisme. ... Si musetelul se poate transforma intr-un dusman. ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala:
Profesorul doctor Andrei Iliescu, Facultatea de Medicina Dentara (UMF Carol Davila), spune ca 90% din populatia Romaniei are obturatii de amalgam. ... Dentara (UMF Carol Davila).
I-am solicitat acestuia, ca si celuilalt candidat, un curriculum vitae si citeva idei despre ce isi propune in caz ca cistiga un nou mandat, insa nu ne-a raspuns solicitarii deoarece nu se hotarise in privinta candidaturii.
Asa am aflat de la parintele neurologiei contemporane ce este creierul, ce este inima, care dintre cele doua organe este mai important, ce este muzica, ce este medicina. ... Dar creierul se stie acum, ceea ce odinioara se banuia, domina toata fiinta omului.
Gheorghe Bugeag, seful Laboratorului de Medicina Nucleara Spitalul Clinic de Urgenta Galati, medic primar medicina interna, medic primar medicina nucleara, competenta in ecografie generala.
Seminarul, organizat in colaborare cu Societatea Romana de Medicina Interna, va avea loc pe 14 februarie 2015, la Bucuresti si vine in continuarea seminarelor de medicina integrativa deschise si coordonate de prof.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
Potrivit Cartei Europene a Drepturilor Pacientilor se constata ca sunt prevazute in primul rand dreptul la masuri preventive si accesibilitatea la sistemul de ingrijiri de sanatate, iar drepturile fundamentale ale copiilor, consemnate de Carta ONU si de legislatia europeana si nationala mentioneaza ca toti copiii sunt egali si au dreptul la ingrijire medicala (Accesul la servicii medicale si la medicamente este garantat de catre stat.) Parintii au obligatia de a solicita asistenta medicala necesara asigurarii starii de sanatate a copilului.
Aceasta se realizeaza prin descresterea factorilor de risc carios, si cresterea factorilor protectivi. PRINCIPIILE CAMBRA Boala dentara este o consecinta a dezechilibrului  homeostatic  al microflorei saprofite datorita schimbarilor factorilor locali  cum ar fi PH -ul care favorizeaza creserea patogenitatii.
Pulpa dentara este compusa din vase de sange si nervi. Cercetatorii stiu ca aceste celule suse latente in pulpa dentara se activeaza in cazul leziunilor. ... Autorii studiului au extras si, apoi, au izolat celulele suse din pulpa dentara.
Preferate de toate vedetele de la Hollywood pentru ca transforma complet zambetul, fatetele dentare sunt cel mai popular si apreciat tratament de estetica dentara din lume. ... Cu ajutorul lor, medicii stomatologi specialisti in estetica dentara corecteaza multe imperfectiuni de ordin estetic ale zambetului, precum forma sau nuanta dintilor.
Profesorul Irinel Popescu a punctat insa ca necesitatea de transplant este mai mare decat ceea ce se acopera in momentul de fata.
google-analytics.com