Cautare

149 de rezultate pentru "max balasescu" (3.22 secunde)
Oficialul Ford a facut aceste anunturi la Geneva, unde Ford a prezentat noul model B-Max, care va fi fabricat in uzina craioveana, incepand cu anul viitor.
La editia din 2011, daca modele precum BMW X3, Ford Kuga sau Ford S-Max au fost incluse in clasa medie, in clasamentul segmentului mediu superior, pe pozitia a sasea, dupa Mercedes S klasse si Volvo S60, poate fi gasit SUV-ul Mercedes-Benz M klasse, urmat de BMW X5 si de VW Touareg.
Surse din fabrica Ford de la Craiova au confirmat, pentru GdS, ca linia tehnologica pentru noul autoturism Ford B-Max care se va face la Craiova este ultramoderna.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale.
Avem deja o lunga lista de candidati (...) avem mii de CV-uri", a afirmat presedintele Ford Romania, Jan Gijsen, in urma cu cateva zile, la lansarea noului Ford B-Max in Romania.
Ba e canicula, ba e ploaie...", spune managerul de proiect Cristian Becheru, reprezentantul consortiului Astaldi Spa - Max Boegl ce construieste tronsonul.
Dupa ce Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a reziliat anul trecut contractul cu firma Colas, cea care ar fi trebuit sa realizeze tronsonul de autostrada Cernavoda - Medgidia, a fost organizata o noua licitatie castigata de consortiul Astaldi - Max Boegl, acelasi care lucreaza si la tronsonul Medgidia - Constanta.
Honda Noul C-RV, Hyundai Noul Santa Fe, Noul Ford B Max, Ford Transit Custom, Mercedes A Klasse, Mitsubishi Outlander, Noul Opel Combo, Opel Astra Sedan, Chevrolet Malibu, Chevrolet Cruze Station Wagon, Noul Volvo V40, Citroen C-Elysee, Peugeot 508 RXH, Peugeot 4008, Peugeot 301, Peugeot 208 cu noile motorizari de 1 l si 1.2 l, Noul Seat Ibiza, Skoda City Go, Kia Mohave.
Intre 2012 si 2017 Ford a produs la Craiova monovolumul B-MAX care a fost scos din productie la 1 septembrie.
In anul 1948 devine reporter la ziarul Sportul popular - fiind coleg cu Max Banus si Emanuel Valeriu - unde lucreaza pana in anul 1956, in aceasta perioada fiind si colaborator la emisiunile sportive ale Radiodifuziunii Romane, in anul 1950 devine absolvent al Academiei Comerciale, in anul 1953 scrie la revista Stadion, iar din 1956 devine reporter la Scanteia.
Tecau si Lindstedt au fost invinsi in penultimul act de cuplul Max Mirnii/Daniel Nestor (Belarus/Canada), scor 6-2, 7-6, dupa o ora si 22 de minute de joc.
De partea cealalta, ivorienii au punctat prin Tiote, Wifried, Bamba, Max Gradel, Drogba, Tiene, Yakona, pe lista ratarilor trecandu-si numele Kolo Toure si Gervinho.
Alexandru Maxim a inscris cel mai important gol al carierei, in remiza cu Steaua, scor 1-1, reusita dedicata familiei sale Scolit la Espanyol Barcelona de la 17 ani, "Max"
Lindstedt si Tecau sunt a treia pereche care se califica la Londra (turneul are loc in perioada 5-12 noiembrie), dupa americanii Bob Bryan/Mike Bryan si Max Mirnii/Daniel Nestor (Belarus/Canada).
Cu Max Mirnii din Belarus a reusit sa castige totusi trei turnee, la Beijing (de 500 de puncte), s-Hertogenbosch, Bucuresti, si sa se califice in alte doua finale, la Delray Beach si Sydney.
Cu Dolce, Romtelecom este a cincea companie care intra pe piata DTH - care, conform Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), depasea 150.000 de abonati la sfarsitul lui 2005 - aici fiind deja prezente Digi TV (al companiei RCS&RDS), Focussat (achizitionat de UPC Astral in 2005), Max TV (al companiei Digital Cable System) si BoomTV (apartinand DTH Television Group, lansat in aprilie 2006).
Retelele GSM, mai vulnerabile Max Maiellaro, seful Agata Christie Investigation, un birou de detectivi particulari de la Milano, apreciaza ca 3% dintre telefoanele mobile din Franta si Germania sunt ascultate, si circa 5% dintre cele din Grecia, Italia, Romania si Spania.
Max Payne revine in martie 2012 ca bodyguard in Sao Paulo. Cei de la Rockstar Games, care au lucrat la acest joc, afirma ca este unul dintre cele mai impresionante FPS-uri (First Person Shooter) de ultima generatie.
Cartea vanduta in peste 19 milioane de copii pe plan mondial prezinta aventurile unui baietel neastamparat, Max, care porneste intr-o calatorie imaginara, dupa ce a fost trimis de parintii sai la culcare fara sa isi primeasca cina.
HTC One Max, are un senzor deja pe spate care deblocheaza telefonul sau deschide unele aplicatii. NoulSamsung Galaxy S5 la fel, ba chiar va deschide emailul si valideaza plati prin PayPal.
google-analytics.com