Cautare

633 de rezultate pentru "matei gavril" (4.59 secunde)
Pretedintele Organizatiei judetene Suceava a PSD, Gavril Marza, i-a avertizat pe preotii din judet ca va sesiza Sinodul daca vor continua sa se implice in campania electorala. ... Este revoltator cum umbla din poarta-n poarta, din primarie in primarie sa racoleze oameni'', a mai afirmat afirmat Gavril Marza.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat vineri ca organizatia urmeaza sa stabileasca inca trei candidati pentru alegerile parlamentare, cel de Senat pentru colegiile Suceava si Radauti si pentru Camera Deputatilor in colegiul Siret.
Raportul de serviciu al prefectului judetului Arad, Popescu Gavril a incetat cu acordul partilor, in locul sau fiind numit, temporar, Bibart Laurentiu-Calin. ... Pentru prefectul de Cluj, Platon Gavril Calin, a fost aplicat principiul mobilitatii in functie si a fost trecut in functia publica de inspector guvernamental.
Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, afirma ca in partid este preferata varianta unui Congres extraordinar pentru sfarsitul lunii februarie sau cel mai tarziu la inceputul lunii martie, in cadrul caruia se va discuta despre "o formula de conducere modificata partial, daca nu total".
Senatorul Gavril Mirza sustine ca parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie Parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie, a declarat presei, joi, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, precizand ca pe toata perioada acestui protest parlamentarii nu-si vor ridica salariile.
Cunoscutul chitarist va raspunde intrebarilor si curiozitatilor celor doi moderatori, Marius Constantinescu si Andra Gavril, si va oferi detalii despre turneul care debuteaza la Moscova pe 6 iunie.
Dupa incoronarea de la Bucuresti, din 8 februarie 1512, Neagoe Basarab luo coroana si scaunul a toata Tara Rumaneasca” (Gavril Protul), primul sau act oficial pastrat a fost emis la 20 februarie 1512, aici regasindu-se deja titulatura domneasca Io Basarab voievod si domn.
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
Sfintii Arhangheli Mihai si Gavril, cinstiti de ortodocsi si greco-catolici. Slujbe speciale in biserici
Jean Gavril, artist, se reindragosteste in fiecare zi de muzica Barbatii spun te iubesc dupa 108 zile, iar femeile dupa 123 de zile Serotonina are un rol cheie in reglarea naturala a sttarii de dispozitie
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Magda Marincovici In aceste zile, toata lumea vorbeste si se pricepe infectiile nosocomiale.Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals , ne spune ce sunt, de unde vin si cum pot fi tinute sub control infectiile nosocomiale.
Aceasta colaborare pare a nu se aplica totusi si in cazul lui Matei Constantin, omologul sau municipal al PNL. "Nu stiu cu cine s-a intalnit Matei. ... Asta a fost intalnirea noastra", a comentat Mironescu unele reprosuri expuse la adresa sa de Matei intr-un ziar.
Cerem sa se interzica folosirea imaginii lui", a declarat secretarul general al PD Bihor, Mircea Matei.
Consiliul Local Navodari, reprezentat prin presedintele de sedinta, Matei Nicolae, a solicitat ieri, in mod oficial, protectia politiei pe perioada desfasurarii sedintei programate azi, de la 16.30 si pana la ora 24.00.
Cu toate ca ieri a fost vehiculata informatia cum ca Prefectura a dat avizul de legalitate pentru hotararea de Consiliu Local Navodari privind incetarea mandatului de consilier a lui Ion Pacea, social-democratul Nicolae Matei sustine ca "prefectul Danut Culetu a mintit cum ma minte si pe mine de mai mult de o luna si jumatate".
PDL nu-l va sustine pe Odobasian, desi Bar declarase acest lucru Liderul PSD Bihor a mai sustinut ca a PDL va sprijini la Beius candidatul social-democrat Silviu Odobasian, in lupta cu liberalul Adrian Domocos, fapt insa infirmat de secretarul general al PDL, Mircea Matei.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... Pe langa Elena Ivanescu, au mai fost numite in aceasta functie Ana Maria Topoliceanu si Adriana Matei. ... La randul sau, Adriana Matei este directorul general al Directiei Generale Autorizare si Postprivatizare din Ministerul Turismului.
Urmeaza ca democrat-liberalii sa discute propunerea lor pentru functia de viceprimar al orasului Navodari si cu primarul social-democrat Nicolae Matei insa din cate se stie deja atitudinea acestuia nu este una incurajatoare.
google-analytics.com