Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (6.15 secunde)
K&S Developments si Auchan Romania vor inaugura in noiembrie 2011 Electroputere Parc, primul mall din Craiova, au anuntat ieri reprezentantii celor doua companii. Dezvoltatorii investesc in acest proiect 90 de milioane de euro, proiectul fiind finantat de Unicredit/Bank Austria.
Francezii de la Carrefour au inaugurat recent un hypermarket de 8.400 mp in Chitila, in gigantul de retail Colosseum, fiind a doua ancora a proiectului, dupa ce retailerul DIY Leroy Merlin a deschis un magazin de 16.500 mp acum mai putin de o luna.
Proiectul situat pe malul Dambovitei este blocat de mai multi ani, din cauza unui proces deschis de Primaria Sectorului 1. Primaria a retras insa, ieri, actiunea in justitie deschisa la Tribunalul Bucuresti.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
Prin aceasta campanie desfasurata la nivelul UNIQA Insurance Group, UNIQA Romania propune o atitudine fundamental pozitiva incurajand oamenii sa se bucure de plinatatea vietii lor.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare). Ancuta Vlad, sportiva legitimata la CSM Craiova, a revenit acasa cu medalia de argint, la senioare.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere.
BSB, retailer-ul de moda pentru femei, anunta deschiderea celui de-alea douazecelea magazin din Romania, odata cu inaugurarea Mega Mall, centrul comercial din Capitala, care va fi lansat pe 14 mai. Tot anul acesta, compania condusa de Vangelis Poulios aniverseaza 10 ani de cand se afla pe piata din Romania.
Reactia lui Oreste la megascandalul melodiei Despre Smerenie si mall-ul bisericesc!
Bijuteriile care transmit emotii reflecta fidel personalitatea celor care le poarta si fascineaza printr-un design delicat cu mixuri inventive pot fi gasite din 18 decembrie 2017 in Bucuresti Mall, la etajul 1.
5 motive pentru care trebuie sa vizitezi expozitia MASINARIILE LUI LEONARDO DA VINCI din AFI Cotroceni Expozitia MASINARIILE LUI LEONARDO DA VINCI - INVENTIILE UNUI GENIU AL RENASTERII, care include cele mai importante inventii ale lui Leonardo da Vinci, este gazduita in premiera de un mall din Romania, chiar in Bucuresti.
Daca e vineri, e AMAZING Friday, un adevarat maraton de evenimente pus la cale de AMAZING Jewelry Copenhagen in Bucuresti Mall, pe 12 octombrie. AMAZING Jewelry Copenhagen, brandul danez de bijuterii prezent de un an si in Romania, pregateste saptamanal evenimente-surpriza cu care isi intampina clientii.
Recent, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale: Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
O persoana a fost prinsa sub tramvai, in apropiere de Liberty Mall din Capitala. Un barbat de 40 de ani a fost prins sub tramvai, acesta avand piciorul strivit.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov. Stiai ca numai intre 2011 si 2014 au murit 1.500 de copii si adulti institutionalizati?
Se pare ca prima atestare documentara a baniei de Jiu (succesoarea baniilor de Severin si Tismana) dateaza de la 23 aprilie 1486. Asadar, in curand se vor implini 520 de ani de la infiintarea baniei din Craiova. ... S-au facut in acest timp foarte multi bani, dar numai pentru unii.
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
A fost bataie generala intr-un mall, in apropiere de Ploiesti. Mai multi tineri s-au batut cu tot ce le-a iesit in cale.
Vizita la mall nu se mai rezuma la shopping. Clientii vor sa socializeze in centrul comercial, sa ia masa si sa mearga la cinema. Un studiu recent al unei companii de cercetare arata ca sapte din zece romani merg la mall cel putin o data pe saptamana.
Ruxandra Tache ne invita la Targul de Paste organizat de Asociatia Work At Home Moms unde puteti gasi cadouri pentru persoanele iubite. xxx MAMA FEST, editia de Paste, va asteapta cu noi ateliere, produse si servicii, proiecte fascinante, initiate de mame!
google-analytics.com