Cautare

150 de rezultate pentru "lupu banga jeni" (7.91 secunde)
Cel mai mic modul, de la care poate fi pornita afacerea, este de 2.000 mp, iar investitia aferenta este, estimativ, de 6.000 - 6.500 de euro, fara T.V.A si taxe vamale“, ne-a declarat Edit Lupu, proprietara fermei “Casa melcului“ din Botosani.
In ceea ce priveste gestionarea celorlalte 69 de fonduri de vanatoare, Lupu a spus ca, in urma controalelor, au fost descoperite inca doua fonduri de vanatoare atribuite ilegal.
Astfel, cele 14 strazi care vor intra in acest an in grija speciala a municipalitatii sint Livezeni, Secerei, Radu Negru, Razboieni, Lacului, Vasile Lupu, Apolon, Cosminului, Privighetorii, Zimbrului, Spatarului, Miorita, Narciselor si Vidra, lucrarile pe aceste strazi aflindu-se in diferite stadii de executie.
Secretarul de stat in MAPDR, Vasile Lupu, a dispus efectuarea unui control cu privire la legalitatea actiunilor de vanatoare desfasurate de la deschiderea sezonului de vanatoare pe fondurile de vanatoare din cuprinsul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.
fara baza legala vizata de un fals jurist fara facultate Cornelia Lupu (actualmente este cercetat de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta).
Si eu, si sotul meu facem cu randul", a afirmat Doina Lupu, contabila unui butic, care a avut ghinionul de a fi fost deja calcat de hoti.
Vasile Lupu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, a prezentat analiza activitatilor desfasurate si a rezultatelor obtinute in domeniul controlului silvic, subliniind importanta identificarii de noi modalitati de actiune pentru realizarea obiectivelor propuse in acest domeniu.
Zone vechi cu semnificatie istorica precum castrul Roman de la Tirighina, Barbosi, sau obiective religioase cum ar fi Biserica fortareata Precista, ctitorita de Vasile Lupu, ar putea constitui puncte stategice in Galati care ar putea atrage numerosi vizitatori.
Reprezentantul guvernului in teritoriu a precizat ca se va implica, si pe mai departe, in rezolvarea situatiei, fapt care pare sa-i fi mobilizat si pe parlamentarii PNL Puiu Hasotti si Mihai Lupu, treziti, peste noapte, ca sunt interesati de soarta IMUM, desi au avut la dispozitie si momentul protestului angajatilor de aici - dar l-au trecut cu vederea -, cat si perioada campaniei electorale.
Adversari am gasi, nu ar fi o problema, dar este mai greu cu terenurile bune, care sa nu puna in pericol integritatea jucatorilor", a declarat vicepresedintele clubului oltean, Razvan Lupu.
Danut Agache, Fernando Balu, Gheorghe Parjol, Paul Stoica, Gheorghe Baroga, Constantin Ramoiu, Dorel Ramoiu, Not Manaitu, Rares Icalas, Florin Oprica, Marian Stamin, Marian Coca, Dorin Giurca, Marin Oncica, Dorel Mituletu, Constantin Lupu, Petre Colcea, antrenor fiind Vasile Constantin.
Dean Beta (Sportul Studentesc), Adrian Popa II (Chiajna), Sergiu Muth (Gaz Metan Medias), Ionut Rada (Pandurii), Codrut Cioranu (Sportul Studentesc), Andrei Tepes (Ceahlaul), Valentin Lupu (Steaua);
Sper ca baietii sa profite de ocazie si sa se ridice, pe cat posibil, la nivelul adversarilor", a spus vicepresedintele severinean Razvan Lupu, pentru GdS.
Popescu - Ungurusan, Oita, Melinte, Rada - Nistor, Cristea, Lupu - Roberto, Voinea, Grigoras. Conducerea echipei Pandurii trateaza cu Otelul Galati transferul atacantului Marius Pena (27 de ani, 1,85 m), pentru care moldovenii cer 250.000 de euro.
Rada, Matulevicius, Ibeh, Ignea, Bacila, Lupu. KTE: Németh - Koszó, Póti, Balogh, Farkas I. (Mohl) - Szavics (Bori), Tolgyesi - Hegedűs (Csokics), Litsingi (Csima), Forró (Bertus) - Salami (Jorginho).
Cel mai rapid a fost robotul pus in functiune de Scarlat Daniel si Vincent Mauchien, echipa care a luat premiul I, urmata de echipele Stefan Lupu si Fabien Moudurier si Ana Maria Olteanu si Gautier Ferrandis, ai caror roboti s-au clasat pe locurile II si III.
Machiajul si coafura vor fi realizate de partenerul meu, Marius Lupu, de la Nikolas Studio", a mai completat Silvia Terziu.
Stefan Stan, Pavel Stratan, Gabriel Cotabita, Alex Huditan, Mioara Videanu, Sidonia Ionescu, Cornelia si Lupu Rednic, Nico, Deep Central, Xonia, Gabriel Biris, Matei Dragomir si iubita lui, Aura Calina, Alessia, Valentina Pelinel si Marcel Toader.
Marian Ralea, Stefan Banica Sr., Emilia Popescu, Dana Dembinski, Cornel Vulpe, Serban Celea, Virginia Mirea, Petrica Popa, Petre Lupu, Radu Duda, Paul Nadolschi, Valeriu Arnautu, Daniel Constantinescu intra in jocul dinamic al pasiunilor si al minciunii imaginat de Carlo Goldoni.
Gabi "Gurita" Nicolau - voce, Eugen Mihaescu - chitara, Dragos Docan - bass, Sorin Voinea - claviaturi, Razvan "Lapi" Lupu - tobe vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea trupei la componenta care a pozitionat-o, in perioada 1990-1994, intre primele cinci formatii rock din Romania.
google-analytics.com