Pandurii Targu Jiu a castigat amicalul disputat duminica seara, la Viena, scor 2-0, in compania echipei FC Kecskemet TE (Ungaria), informeaza site-ul oficial al gruparii oltene. Ambele goluri au fost marcate de Matulevicius in minutele 50 si 65. La prima reusita, atacantul a scapat singur spre poarta si l-a pacalit din cativa metri pe portarul advers, iar la cea de-a doua a deviat in poarta balonul dupa o lovitura libera executata de Mihai Radut.
Pandurii: Mingote - Ungurusan, Rusu, Mamele, Vlad - Cristea, Nistor, Radut - Grigoras, Lemnaru, Karim. Au mai jucat: Rada, Matulevicius, Ibeh, Ignea, Bacila, Lupu.
KTE: Németh - Koszó, Póti, Balogh, Farkas I. (Mohl) - Szavics (Bori), Tolgyesi - Hegedűs (Csokics), Litsingi (Csima), Forró (Bertus) - Salami (Jorginho).
Partida s-a disputat la opt kilometri distanta de locul de cantonament de la Vosendorf, pe terenul echipei feminine de fotbal SV Wienerberg.
Marian Pleasca se antreneaza in continuare separat de echipa, in timp ce Voiculet a reluat antrenamentele dupa ce a scos bandajul de pe mana stanga, iar Cojoc acuza dureri la glezna dupa o usoara entorsa.
Intrucat sosirea atacantului galatean Marius Pena intarzie, antrenorul Petre Grigoras a hotarat sa testeze un varf francez, Karim, o decizie in privinta acestuia urmand sa fie luata pana la sfarsitul cantonamentului din Austria.