Cautare

150 de rezultate pentru "lupu banga jeni" (2.98 secunde)
Vasile Lupu, secretar de stat in Minister, ne-a declarat ieri ca cei doi petitionari au dreptate doar la un singur punct, cel legat de respectarea termenilor.
Potrivit directorului Oil Terminal, Mihai Lupu, obiectul de activitate al acestei companii va fi realizarea studiilor de fezabilitate pentru toata lungimea oleoductului, dar si promovarea si dezvoltarea increderii consumatorilor in proiectul PEOP. ... Mai mult, si Kazahstan este interesat", a subliniat Mihai Lupu.
In ziua de 18 decembrie a.c., la compania Oil Terminal va avea loc Adunarea Generala a Actionarilor, dedicata adoptarii deciziei de participare a acestei societati constantene la realizarea proiectului conductei petroliere Constanta-Trieste, a declarat pentru "Replica" Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal.
Noi am depus absolut tot ce ne-au cerut cei de la Comisia de Licentiere, iar acum nu ne ramane decat sa asteptam raspunsul, care speram sa fie pozitiv", a declarat, pentru GdS, vicepresedintele Razvan Lupu.
Vicepresedintele severinenilor, Razvan Lupu, a dezvaluit, pentru GdS, ca ieri-dimineata a primit un raspuns pozitiv in privinta licentei. ... Deci din punctul acesta de vedere putem merge in Liga I, acum mai depindem de hotararea Comitetului Executiv, care, speram noi, sa fie favorabila", a spus Lupu.
Trebuie sa promovam direct de pe locul trei, aceasta-i hotararea pe care ar trebui sa o ia membrii Comitetului Executiv, pentru ca indeplinim toate conditiile impuse de regulament", a spus vicepresedintele gruparii oltene, Razvan Lupu, pentru GdS.
Catalina Lupu a mai participat la expozitii de cristale, in Sighisoara si Ploiesti. Urmatoarea expozitie la care va participa va fi tot la muzeu, de Florii, intre 26 - 28 aprilie 2012.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Albumul Noi si Muzica cu melodii pe versuri de Marian Stere este cu totul special, deoarece contine 18 piese pe versuri de Marian Stere, pe muzica unor celebri compozitori a muzicii romanesti (Jolt Kerestely, Dumitru Lupu, Mihai Vanica, Andrei Kerestely), interpretate de cativa dintre cei mai mari artisti ai muzicii pop/usoare romanesti precum (in ordine alfabetica):
Anca Lupu, acest "Dictionar de limfom", care dorim sa devină ... Anca Roxana Lupu, Spitalul Clinic Coltea, Clinica de Hematologie, Presedinte al Societatii Romane de Hematologie.
CONFERINTA DE DESCHIDERE NUTRACEUTICA Joi 14 aprilie 2016, 13.30 - 15.30 Pavilion C4 Romexpo 13.30-13.45 CUVANT DE BUN VENIT Petru Rares - Presedinte Asociatia de Dezvoltare a Afacerilor din Romania Victoria Lupu - CEO Distinct Image - Director NUTRACEUTICA & DIET FOOD 13.45 - 14.30 PANEL DE DISCUTII Piata de suplimente alimentare in Romania.
Danut Lupu a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a vorbit despre echipa nationala a Romaniei, dar si despre situatia de la FCSB.
Cornelia si Lupu Rednic au dezvaluit ingredientele pentru o casnicie de durata. Casatoriti de aproape 30 de ani, indragitii artisti vin cu sfaturi pretioase pentru tanara generatie.
Dinamo ar fi putut ramane fara antrenor chiar inaintea play-out-ului, dupa ce suporterii de la DDB au cerut demiterea lui Flavius Stoican si aducerea pe banca tehnica a lui Dusan Uhrin, dar Danut Lupu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo spune ca acest lucru nu ar fi fost spre folosul "cainilor".
Danut Lupu a acordat un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre sansele echipei nationale de calificare la Euro 2024, dar si despre campionatul intern.
Si, daca Gheorghe Albu nu este numele corect, Mihai Lupu, directorul de la Oil Terminal, nici atat. ... Iar dupa cum se stie, la un moment dat, "vuia" un zvon cum ca Lupu l-ar inlocui pe Culetu.
Spectatorii au fost alaturi de echipa, i-au incurajat, dar, daca nu ai rezultate, nu vin la infinit sa te sustina" a declarat Danut Lupu la finalul partidei Dinamo - FCSB 0-3.
Imagini video cu un incident petrecut in urma cu un an si jumatate, care il are in prim plan pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu, fac valva pe internet si nu numai.
Fostul fotbalist din generatia de aur, Danut Lupu, a fost dat in urmarire nationala dupa o condamnare definitiva, iar urmarirea ar putea fi extinsa la nivel international pentru ca acesta a declarat ca nu se afla in tara.
In alta ordine de idei, in locul lui Danut Culetu, in Consiliul Judetean Constanta va urca, de pe lista de consilieri propusi de PNL, presedintele Organizatiei Navodari, Marin Lupu.
google-analytics.com