Cautare

3499 de rezultate pentru "lista cursuri" (2.91 secunde)
Dupa votare pe lista e trecut numele din buletin si codul numeric personal, iar respectivul semneaza in dreptul numelui sau. ... Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava. Se verifica lista din Suceava, daca apare omul ca a votat.
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Lista ar mai putea sa contina praful pe care il primim cu totii in nas atunci cind, in general dimineata, gunoierii isi fac treaba cu cel mai mare sictir de care sint capabili, gunoiul de la malul Dunarii care strica orice peisaj la care avem acces de pe oricare dintre terasele din zona, strazile neterminate pentru care probabil producatorii de pantofi au dat spaga la primarie etc.
Spre exemplu, pe lista aceasta, poate si a constiintei, nu pot intra modele de tipul "am reusit la admiterea la facultate, nu am invatat prea mult, dar am avut noroc", ci doar modele de genul "am reusit la facultate si am reusit pentru ca m-am pregatit bine".
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Inspectorul general Zainea acuza parintii ca isi indeamna odraslele sa fure "Nu stiu ce li se va preda liceenilor la aceste cursuri, dar stiu ca fenomenul coruptie este peste tot la noi.
Acum sunt invitat la mai multe universitati sa tin mai multe cursuri. ... Voi merge la o universitate unde voi tine niste cursuri.
Noi nu aveam cursuri gimnaziale in sat. ... Crezusem ca uzina va prelua din mers un competitot ajuns atipic la cursuri.
Asa ca a acceptat sa predea cursuri de televiziune la Scoala de Arta si sa impartaseasca studentilor din ceea ce a invatat despre realizarea de emisiuni din strainatate.
Din 1986 el a fost sociolog si profesor de politologie la Universitatea Emory din Atlanta (Georgia), urmand si cursuri de meditatie transcendentala, dupa care, incepand din 1991, a fost antrenat in tehnicile de clarviziune de catre maiorul Ed Dames, participant la proiectul Stargate.
El a fost, din 1986, sociolog si profesor de politologie la Universitatea Emory din Atlanta (Georgia), urmand si cursuri de meditatie transcendentala, dupa care, incepand din 1991, a fost antrenat in tehnicile de clarviziune de catre maiorul Ed Dames, participant la proiectul Stargate.
b) organizarea de cursuri de formare: cursuri postuniversitate, de specializare, de perfectionare si atestare de studii complementare; Parteneriate cu Institutii medicale publice:
TOATE CONCEDIILE LE-AM PETRECUT NUMAI PRIN CONGRESE SI CURSURI - Cum ati reusit sa plecati? ... Toate concediile le-am facut numai prin congrese si cursuri.
La cursuri participa peste 40 de juristi din intreaga tara, printre care 26 de craioveni. Coordonatori din partea romana sunt prof.
"Bogdan Olteanu a absolvit cursuri serale la PSD" Reactia democrat-liberalilor nu a intarziat sa apara, deputatul Laurentiu Mironescu declarand pe aceasta tema: "Bogdan Olteanu a absolvit, cred, cursuri serale la PSD.
In timp ce rivalii de partid ar vrea sa il schimbe din functie, Florin Chelaru (foto), viceprimarul orasului Navodari, a plecat la Bacau pentru cursuri de perfectionare in managementul Situatiilor de Urgenta.
000 de persoane in cursuri de formare, dintre care doar 2.
Primarii doljeni Nicolae Dragoi, din Dabuleni, Constantin Vasile, din Bucovat, Dumitru Dinca, din Dragotesti, si Ion Dinu, din Maglavit, sustin ca in Grecia au tinut-o numai in cursuri si seminarii. ... pe cursuri, de nevoie Spre ghinionul lor, primarii nu s-au putut bucura si de zile insorite, cu putina plaja.
In 1995, Popa a absolvit Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", dupa care a urmat cursuri postuniversitare, dar si Colegiul National de Aparare din cadrul Universitatii "Carol I". ... Ioan Dascalu a absolvit mai multe cursuri de specialitate, printre care si unele organizate de FBI.
google-analytics.com