Cautare

1532 de rezultate pentru "junior sport" (2.91 secunde)
In plus, inotul este o forma de aerobic, adica un sport care favorizeaza oxigenarea si stimuleaza activitatea cardiaca, de aceea ar trebui practicat de la varste cat mai mici. ... Din acest motiv, copiii cu probleme de greutate sunt printre beneficiarii acestui sport.
realizare spații de joaca, de sport si relaxare; ... Intro Area, Beach Area, Sport Area si Gastro Area.
Era tare mandru stelistul Basescu, cand premia echipa de handbal a Stelei pentru castigarea Challenge Cup, mai ales ca stia si el cu ce se mananca acest sport, din moment ce a jucat pe postul de extrema la Stiinta Bacau.
Saptamana trecuta, la ultima sedinta a consiliului local municipal, s-a aprobat infiintarea Sport Club Municipal, pentru a putea revigora jocurile sportive (volei, handbal, baschet), pe vremuri acestea fiind unele dintre emblemele orasului Craiova.
Daca violenta in sport este intalnita pe stadioanele din toata lumea, Romania este inca novice in limitarea acestui fenomen, prin luarea de masuri concrete care sa tina departe de tribune si peluze manifestarile violente ale frustratilor si teribilistilor.
- Dupa atatia ani de sport e foarte greu sa-ti schimbi stilul de viata, mai ales ca acum sunt o persoana foarte activa! ... - Ce sfaturi le dai tinerilor de azi, referitoare la alimentatie si la practicarea unui sport?
Am niste copii carora le place ceea ce facem noi: cantam, facem sport. ... - Cu cel mic fac sport. ... Ambitia e foarte importanta in sport!
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. ... Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre refuzul aradenilor.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1.
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport.
Prezent in studioul Orange Sport, in cadrul emisiunii Sport Report alaturi de Viorel Moldovan, managerul general al FCSB a analizat prestatia echipei sale si a lansat o serie de intepaturi la adresa rivalilor si a antrenorului Dan Petrescu. ... Dezinvoltura, buna dispozitie", a declarat MM Stoica la Orange Sport.
Mihai Stoica a fost cel impotriva caruia a fost indreptat atacul, iar managerul general al FCSB a raspuns in direct la Orange Sport.
Presedintele Consiliului de Administratie al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o prima reactie dupa meciul cu scandal disputat la Arad, in emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport. ... la ciocnirea cu Stolnic)", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.
Mihai Stoica, invitat in emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport, a comentat remiza obtinuta de FCSB in derby-ul cu CFR Cluj si s-a declarat extrem de nemultumit de arbitrajul lui Sebastian Coltescu.
Care va fi pana la urma numele viitorului Olteanu Junior ramane de vazut, cert este ca va fi baiat. Si tot o certitudine ramane si putina afectiune pe care o are presedintele Camerei Deputatilor fata de presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Un incepator nu poate sa negocieze o leafa mai mare, ca angajatorul are scuza ca salariul minim pe economie e standard pentru incepatori, viitorul angajat, la randul lui, pleaca de la premiza ca oricum nu primeste mai mult de minimul pe economie.mE justificat ca un junior sa ceara 1.000 euro?
Noul sediu al Parlamentului sa fie, de exemplu, in Biblioteca Nationala, din fata magazinului Junior". El a sustinut ca, in calitate de membru de partid, se defineste ca fiind un "soldat disciplinat", astfel ca PDL va lua decizia referitoare la candidatura sa.
Duminica seara, Prigoana junior a aparut la televizor si a spus ca el este, de fapt, castigatorul alegerilor, pentru ca publicul a reactionat pozitiv la o oferta noua, la o noua generatie de politicieni, la aerul proaspat pe care domnia-sa a inceput sa-l aduca in spatiul politic.
Gheorghita junior, patron in transporturi Gheorghita Aurel, fiul primarului din Podari, pare de departe cel mai bogat dintre consilierii judeteni.
google-analytics.com