Omul de afaceri Silviu Prigoana a declarat joi, pentru Mediafax, ca in prezent este membru PDL Sector 3, ca va candida la Camera Deputatilor intr-un colegiu care include Calea Vitan, una dintre propunerile sale urmand a fi desfiintarea Senatului, prin modificarea Constitutiei. "Voi candida intr-un colegiu electoral in Sectorul 3, unde am si domiciliul. Am fost membru PDL Sector 4 timp de 3 ani, dar m-am mutat la filiala Sectorului 3, pentru ca aici voi candida", a precizat Prigoana.
El a aratat ca va candida la Camera Deputatilor in colegiul electoral care va include Calea Vitan, strada situata in Sectorul 3.
Prigoana a mai spus ca una dintre propunerile sale vizeaza schimbarea Constitutiei si mentinerea unei singure Camere a Parlamentului. "O sa insist sa schimbam Constitutia si sa desfiintam Senatul", e explicat el.
Prigoana a mai spus ca intentioneaza sa propuna si mutarea sediului Parlamentului, spre exemplu in Biblioteca Nationala: "Vreau sa scot parlamentarii din Casa Poporului, prin lege. Noul sediu al Parlamentului sa fie, de exemplu, in Biblioteca Nationala, din fata magazinului Junior".
El a sustinut ca, in calitate de membru de partid, se defineste ca fiind un "soldat disciplinat", astfel ca PDL va lua decizia referitoare la candidatura sa. "Partidul va decide daca voi candida acolo. Cand e vorba de partid, exista disciplina de partid. Sunt un soldat disciplinat, chiar daca desfiintam Senatul", a spus Prigoana.