Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (5.55 secunde)
Cele mai multe produse au fost exportate in Italia, Marea Britanie, Germania. ... Piata principala de desfacere a companiilor doljene catre export a fost, in special, catre Italia (32,3%), Marea Britanie (17,2%), Germania (9,3%), Spania (4,6%) si Bulgaria (4,5%).
Romit TV este un post gandit in serviciul comunitatii romanesti din Italia, au anuntat reprezentantii televiziunii.
o cooperare cu Italia Directorul Biroului Regional Sud-Vest Oltenia al RNDR, conf. ... El a exemplificat, in acest sens, ca a primit o propunere de la un GAL din Italia.
Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia. ... Diulescu a aratat ca lucreaza pentru Franta, Germania si Italia.
Donoiu, pe podium in Italia Spadasinii de la CS Universitatea Craiova s-au intors zilele trecute din Italia, unde au participat la un concurs din cadrul circuitului european Under 23.
Ce s-a ascuns in spatele deciziei de a-l lasa pe roman in afara lotului pentru meciul cu Fiorentina Presa din Italia dezvaluie ca Adrian Mutu a lipsit o zi de la antrenamentele echipei sale dupa revenirea de la echipa nationala.
Spania - Italia (Grupa C, Gdansk, ora 19:00) - TVR 1 10 iunie: ... Italia - Croatia (Grupa C, Poznan, ora 19:00) - Dolce Sport 14 iunie: ... Italia - Irlanda (Grupa C, Poznan, ora 21:45) - TVR 1 19 iunie:
Joachim Low. Italia: ... Italia va intalni in finala Campionatului European, duminica, la Kiev, detinatoarea trofeului, Spania. (Sursa : Gazeta de Sud)
Chelsea Londra (Anglia), CFR Cluj (Romania), Olympiakos Pireu (Grecia), Benfica Lisabona (Portugalia), FC Liverpool (Anglia), Viktoria Plzen (Cehia), Fenerbahce Istanbul (Turcia), Girondins Bordeaux (Franta), Steaua Bucuresti (Romania), Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), RC Genk (Belgia), Rubin Kazan (Rusia), Olympique Lyon (Franta), Lazio Roma (Italia), Metalist Harkov (Ucraina) si Hannover ‘96 (Germania);
Anglia — Italia, la Manaus, in Grupa D 04,00: ... Italia — Costa Rica, la Recife, in Grupa D 22,00: ... Italia — Uruguay, la Natal, in Grupa D 19,00:
Petersburg (Rusia) si Roma (Italia) ; ... Petersburg (Rusia) si Roma (Italia) vor gazdui cate un meci din sferturi si trei din grupe. ... Azerbaijan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Anglia, Germania, Ungaria, Irlanda, Israel, Italia, Macedonia, Olanda, ROMANIA, Rusia, Scotia, Spania, Suedia si Tara Galilor.
Echipa nationala a Portugaliei sta acum pentru prima data in istorie alaturi de alte campioane europene precum, Spania, Italia, Germania, Cehoslovacia, Franta, Olanda, Danemarca, URSS si Grecia.
Like Chocolate va concerta in Italia! Dupa scurta lor vacanta, fetele se intorc in Bucuresti, unde se vor pregati intens pentru un nou concert in afara tarii, respectiv in Italia, la Torino.
Dupa ce a facut senzatie cu single-ul de debut "Paradise", pe radiourile din Grecia si Macedonia, precum si in cateva cluburi de afara, printre care in Rusia si Italia, Francesca Lucarelli a ajuns in Kosovo.
Asa ca se va intoarce destul de repede in Italia, la Roma. "Chiar daca locuiesc de multi ani in Italia, de Paste obisnuiesc sa vin in fiecare an, acasa, la Craiova, sa stau cu ai mei.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
A FOST NUMITA SEFUL MISIUNII ECONOMICE SI COMERCIALE ALE UNIUNII CAMERELOR DE COMERT BILATERALE IN ITALIA! ... Acest lucru presupune ca Ramona Badescu se va ocupa de toate misiunile economice si comerciale, fiind astfel o noua punte de legatura intre cele doua tari, Romania si Italia.
Sambata, 22 Noiembrie, Nicolae Voiculet canta in deschiderea Galei Finale a Circuitului SuperKombat 2014, ce va avea loc la Monza, in Italia, unde Romania va fi reprezentata de Catalin Morosanu dar si de fratii Andrei si Bogdan Stoica.
Suedia a fost reprezentata de Mans Zelmerlow, cu piesa HEROES.Pe locul al doilea s-a clasat Rusia iar pe al treilea, Italia.
Vedeta pastreaza astfel traditia si chiar si-a reprogramat un spectacol pe care trebuia sa-l aiba in Italia pentru a putea fi alaturi de cei dragi. ... Eu am vopsit cateva oua si cu ocazia Pastelui catolic, in Italia.
google-analytics.com