Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (5.29 secunde)
1.200 de politisti in strada, de Revelion Pentru a asigura ordinea publica, Politia Capitalei va avea aproape 1.200 de politisti bucuresteni in strada, in noaptea de Revelion 2014.
Inca 8 piste pentru biciclisti, ILEGALE, desfiintate de Politia Rutiera a Capitalei Brigada Rutiera a reconfirmat ilegalitatea pistelor pentru biciclisti din Bucuresti (...) In perioada 2 - 6 august, politia a emis 8 dispozitii de desfiintare a tot atatea trasee pentru biciclisti.
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 2 iunie 2011, ora 19:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre soluzionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 03:13, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere, l-au depistat pe str. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Mihai Cistelican) Politistii din intreaga tara au constatat, in a doua zi de Paste, peste 770 de infractiuni si au aplicat 4.223 de sanctiuni in valoare de 1,6 milioane de lei.
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. ... "Soferul a spus ca a adormit la volan. ... "Intrucat era ranit, soferul nu a putut fi testat cu etilotestul.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. ... "Soferul a spus ca a adormit la volan. ... "Intrucat era ranit, soferul nu a putut fi testat cu etilotestul.
Dovedind o dezgustatoare obedienta fata de o posibila reactie a oficialilor statului american, autoritatile romane s-au facut ca nu observa cum racanul yankeu beat crita, neprotejat de nici un fel de imunitate diplomatica, pleaca in vazul tuturor de la locul crimei rutiere intr-o alta masina a Ambasadei SUA, fara sa dea socoteala nimanui, ca si cum nu facuse altceva decat sa-si parcheze magaoaia de trei tone in mijlocul un camping turistic.
Acestea sint doar citeva dintre incalcarile legislatiei rutiere pentru care taximetristii galateni au fost sanctionati de lucratorii Serviciului Judetean al Politiei Rutiere.
Propunerea de directiva europeana formulata la ultima sedinta a Parlamentului European are ca obiectiv ridicarea standardelor in domeniul gestionarii sigurantei rutiere, inclusiv studii de impact, audit si inspectii legate de siguranta. ... O mai buna gestionare a infrastructurii rutiere ar reduce considerabil numarul anual al victimelor accidentelor rutiere.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
Fara a pomeni numele vreunui primar, ministrul David aminteste ca in municipiul capitala de judet nu s-a infiintat inca politia comunitara, fapt care a dus la perpetuarea unei stari infractionale deosebite, in ciuda eforturilor depuse de politisti.
Actiunile demarate in vara de Politia Locala Craiova, care vizau constructiile ilegale de pe domeniul public, au incetat subit Unii locatari din Craiovita Noua, din perimetrul format de cele sapte scari ale blocului 169, invoca faptul ca in spatele acestor imobile "unii vecini si-au cam facut de cap".
Actiunile demarate in vara de Politia Locala Craiova, care vizau constructiile ilegale de pe domeniul public, au incetat subit Unii locatari din Craiovita Noua, din perimetrul format de cele sapte scari ale blocului 169, invoca faptul ca in spatele acestor imobile "unii vecini si-au cam facut de cap".
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca Executivul intentioneaza sa desfiinteze Politia Economica, urmind sa-i revina Garzii Financiare competentele acestei institutii. ... "Dosarele pe care comisarii Garzii Financiare Galati le intocmeau erau trimise Parchetului, care apoi le trimitea pentru instrumentarea cazului catre Politia Economica.
Societatea romaneasca este intr-o continua dinamica, politia ca parte a societatii este si ea in aceeasi transformare. Daca discutam la sfarsitul anilor 1989 de militie, dupa 1990 politia si-a schimbat nu numai uniforma, ci si modul de lucru.
Politia comunitara ar trebui sa rezolve cumva problema sigurantei publice. ... Politia are o cu totul alta subordonare, iar primarul poate cel mult cere sefilor politistilor sa intreprinda o actiune. ... Politia comunitara ar insemna si posibilitatea de a investi intr-un corp de paza al orasului.
Cum este cazul unui coleg care, de luni bune, asteapta ca Politia sa-si faca datoria. ... Adicatelea, domnu' care ti-ai vazut viata prin fata ochilor, ce treaba are politia sa-ti casune pe ea sa tot intrebi mersul anchetei? ... Si nici nu pot forta Politia sa faca teren pentru un caz...
google-analytics.com