La data de 09 iulie 2011, in jurul orei 02:50, politisti din cadrul Sectiei 13, l-au depistat pe bd. Nicolae Grigorescu, sectorul 3, pe D. Laurentiu de 19 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Dacia 1310, fara a poseda permis de conducere.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 13, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fara a poseda permis de conducere, cu cel in cauza in stare de libertate.


La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 03:13, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere, l-au depistat pe str. Mircea Eliade, sectorul 1, pe G. Tudor de 34 de ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Audi, avand o concentratie alcoolica de 0,55 mg/l alcool in aerul expirat. G. Tudor a fost condus la I.N.M.L. pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.