Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (2.55 secunde)
Hotii ar face orice altceva in afara de a-si castiga existenta in mod corect.
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. Desi mai sunt de centralizat voturile a catorva sute de sectii, concluziile sunt extrem de interesante.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat. Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei".
Asa arata, la 1 august, portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri. Inaugurat pe 29 iulie de premierul Emil Boc si de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, tronsonul respectiv mai are mult pana sa ofere soferilor o calatorie sigura si comoda.
Presedintele Partidului Romania Mare, filiala Constanta, Radu Comanici, a atras atentia, in cadrul conferintei de presa de ieri, 22 februarie a.c., asupra "situatiei scandaloase de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Murfatlar, unde lucrurile sunt cusute cu ata alba".
Dupa ce fusese aproape dat disparut, senatorul PSD de Constanta (!) Cristian Diaconescu s-a prezentat vineri, cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, intr-o conferinta de presa.
Sedintele de Consiliu Local din Basarabi au un farmec aparte. Din cate sustine consilierul local PNL Ion Vladoi, proiectele de hotarare sunt aflate de-abia la inceputul sedintei, un aspect nelegal de altfel.
Orasul Basarabi din judetul Constanta, orasul natal al presedintelui Traian Basescu, isi va schimba denumirea in Murfatlar.
Primaria Murfatlar a organizat, in urma cu doua zile, la initiativa primarului Nicolae Crivineanu, un eveniment dedicat cuplurilor care au implinit 50 de ani de casnicie.
Dupa marea de rosu de la Bucuresti, cand PSD-ul si-a prezentat candidatii, Constanta a urmat ieri exemplul.
De la o luna la alta tot mai multe societati constantene anunta ca vor renunta la unii salariati. Astfel in luna martie salariatii de la 27 de societati au primit crunta veste a intrarii in somaj.
Consiliul Local Murfatlar se intruneste, astazi, in sedinta ordinara, pe ordinea de zi inscriindu-se, printre altele, si un proiect de hotarare privind aprobarea asocierii orasului cu Asociatia "International Road Safety Academy" in vederea realizarii Proiectului RoSafe.
Ca in fiecare an, in timpul sezonul estival, Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta primeste sprijinul Inspectiei Muncii Bucuresti. "De maine (azi - n.
Traficul se va desfasura pe o singura cale - doua benzi, o banda pe fiecare sens - in regim de drum national, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
Si a inceput seria constituirilor de consilii locale. ... PDL este impartit in grupuri de simpatii si interese, asa ca liderii delegati de la Bucuresti sa conduca organizatia au fost redusi la neputinta in momentul validarii consilierilor.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj.
Mihailescu, intre complexe, lipsuri si viata de mahala Un critic cu greutate, o copilarie marcata de absenta tatalui, de complexe sau de lipsa banilor. ... - Eram un copil obsedat de saracie, de obezitate, de balbaiala, de acnee, de faptul ca n-am avut tata.
Sigur pe rezultatele referendumului de maine, presedintele suspendat Traian Basescu si-a anuntat intentia de a face un nou guvern si o alta majoritate parlamentara, cu aceiasi "hoti" si "oligarhi", pe care a promis ca-i va arunca "peste balustrada".
Camera Deputatilor a respins ieri propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea privind sistemul unitar de pensii publice. ... Conform anuntului facut de Roberta Anastase, s-au inregistrat 33 de voturi "pentru", 158 de voturi "impotriva" si opt abtineri.
Cum ne explica Udrea de ce Basescu e "C/cocos" Urmaream mai zilele trecute in mediul online cum o distinsa doamna ministru nu pridideste sa-l ridice in slavi pe Basescu, "omul politic curajos" fara de care Romania cu siguranta s-ar da de ceasul mortii.
google-analytics.com