Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (6.33 secunde)
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este prezent zilele acestea la targul mesterilor populari si al produselor traditionale din Parcul Cismigiu cu piele tabacita si confectii din piele. "Am adus obiecte din piele precum:
"In toamna se implinesc trei ani de cand lucrez podoabe din piele: ... La standul ei, un colier din piele costa 35 RON, un cordon din piele este intre 70 - 80 RON, cerceii costa 15 RON si inelele costa 10 RON.
Ingrijirea Geanta de piele poate fi curatata cu o ceapa: ... De asemenea, gentile de piele pot fi curatate cu ajutorul unei carpe inmuiate intr-un amestec de apa, sapun si amoniac. ... O alta modalitate de a indeparta pata de pe o geanta de piele este cu ajutorul unei creme hidratante.
Se pare ca este singura modalitate in care Ioan Oltean ar mai putea sa adune voturi fiindca, altfel, nu vad cine ar mai putea vota gasca banditilor si tradatorilor condusa de Oltean, la care s-au alaturat Ioan Botis (ex-PSD - n.r) si Vasile Marc (ex-PSD-n.r.)", a declarat Emil Radu Moldovan.
Inca si mai ciudata este pozitia adoptata de ministrul Muncii, Nelu Botis.
Asta au anuntat duminica ministrul Economiei, Ion Ariton, si ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis. Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis si ministrul Economiei, Ion Ariton au dat asigurari ca Guvernul va sprijini familiile victimelor din tragedia de la Mina Uricani.
Intrebat de numele celui care il va inlocui pe Ioan Botis la sefia Ministerului Muncii, premierul a spus ca acesta va fi anuntat in perioada urmatoare. Prim-ministrul Emil Boc a preluat interimar portofoliul Muncii ramas vacant saptamana trecuta in urma demisiei lui Ioan Botis.
In urma cu o saptamana, domnul Ioan Nelu Botis, ministru al Cabinetului Boc si-a anuntat demisia din functie ca urmare a scandalului privind angajarea sotiei sale intr-un proiect european finantat chiar prin ministerul pe care l-a condus pana mai ieri.
Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton si ministrul Muncii, Ioan Botis, au discuta cu conducerea Companiei Nationale a Huilei despre tragedia care a avut loc sambata la mina din Uricani.
Ai vrea sa te opresti si sa intrebi de unde si-a cumparat fashionistul de pe strada acele haine. ... Ei bine, e posibil ca persoana care a aprins simtul modei in tine sa se intoarca de la un outlet store, solutia pentru haine de reviste la preturi mici.
Aici, aceasta si-a prezentat colectia de haine Marulia care se gaseste si pe site. ... Impreuna cu o alta antreprenoare din Bucuresti, Iulia, a creat un atelier de haine pentru femeile cu forme.
caciuli din blana de nurca - la 220 RON, caciuli din blana de vulpe - la 280 RON, caciuli din caine enot - la 200 RON, gulere de blana - la 200 RON, caciuli din astrahan - la 200 RON, manusi din piele - la 35 RON si manusi din blana - la 45 RON, curele din piele de vita - la 45 RON, bundite - intre 90 - 200 RON, borsete din piele - la 45 RON si la 60 RON, haine de piele - la 380 - 520 RON, portofele din piele - intre 30 - 45 RON, cojoc de copil - la 280 RON, manusi din piele intoarsa si piele, haina din blana de miele - la 580 RON si haina din vulpe polara sau nurca - la 4.500 RON", ne-a spus Florin Spiridon.
Produse diferite la preturi miciOferta acestora cuprinde îmbracaminte pentru femei, barbati si copii, bijuterii, cosmetice, încaltaminte si articole din piele si marochinarie.
Incaltamintea produsa din acest material nu se da cu crema de ghete sau cu ceara, insa exista anumite produse de curatat care sunt adaptate nevoilor acestui tip de piele si care nu lasa pete.
"In toamna se implinesc trei ani de cand lucrez podoabe din piele: ... La standul ei, un colier din piele costa 35 RON, un cordon din piele este intre 70 - 80 RON, cerceii costa 15 RON si inelele costa 10 RON.
La standul meu gasiti obiecte din piele de vita, precum portofele din piele - la 5- RON si la 100 RON, curele din piele - la 100 de RON indiferent de model, accesorii diverse precum port telefon, port ochelari, suport pentru chei - intre 30 RON - 50 RON.
Sotii Diana si Peter Szekernyes din Cluj, de la Pelino Leather, au venit cu un stand cu genti din piele la targul 100 de traditii romanesti organizat in curtea MTR. Pelino Leather este un producator de posete si produse din piele naturala.
Ce greseala vestimentara comit femeile O greseala comuna pe care o fac multe femei este faptul ca isi aleg haine care nu se potrivesc proportiilor corpului lor. Asadar, multe femei nu stiu ce haine li se potrivesc si ce marimi trebuie sa aleaga pentru a arata bine.
Haine care ne imbolnavesc Substantele chimice din unele obiecte de imbracaminte pot provoca alergii, eczeme, tulburari endocrine Semnalele trase de oprganizatiile neguvernamentale privitoare la chimicalele din hainele de zi cu zi au fost concentrate in sintagma "imbracaminte toxica".
saluri de lana, genti din piele.
google-analytics.com